FeaturedTestler

Öğrenci Drift Arabası | A31 Nissan Laurel Altima




Drifte başlamanın en keyifli ve en hesaplı yollarından biri, bir Nissan Laurel Altima almak. Öğrenci bütçesiyle drift otomobili hazırlamanın detaylarını anlatmanın yanısıra, Redline Motorsport Pisti’nde bol bol drift yaptık! İyi seyirler.


Aramıza KATIL hem destek ol hem de Otopark ayrıcalıklarına sahip ol  https://www.youtube.com/channel/UCGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q/join

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz

İlgili Makaleler

11 Yorum

  1. Sierra sahibi olarak keyifle sıkılmadan izledim, araç sahibi güle güle binsin mutluluğu yüzünden okunuyor :).

    Yakın araçlar olunca herkes gibi istemeden de olsa ben de karşılaştırırken buldum kendimi :) Altima daha güçsüz(-25bg kadar) daha uzun şaseye(+20 cm daha uzun) sahip ayrıca daha ağır(+200 kg) fakat beklediğimden çok çok daha iyi performans gösterdi.Sanırım kaynak arabanın kaderini değiştiriyor ayrıca o arka takımın düşünülmüşlüğüne şapka çıkardım, o yıllarda Alman premiumlarda yok bu düşünülmüşlük :)

    Süspansiyonları Sierra’ya oranla biraz daha fazla yatıyor ama ne yalan söyleyim o arkadaki bağlantı kollarındaki düşünülmüşlük Sierra’da yok :S bu konuda maşallahı var A31’in.

    İç aksamı daha kaliteli hissettirdi videodan baktığım kadarıyla fakat arka diz mesafesi E segmenti bir araca göre çok az(ha bu çok da önemli değil 😉)

    Bir spor yay lazım ama bağlamalar çok daha rahat gerçekleşir :).

    Demeyim dedim ama dayanamadım Otopark.com ekibi neden yıllardır Sierra’yı es geçiyor yav. :D İstanbul’da Cenk abinin çok güzel swaplı Sierra’ları var, V8’inden tutun da V6’sına ondan tutun da AWD’sine başka arkadaşların da var, bende de var :).

    @sinan

    Bir de kilitsiz kaynaksız sımstock :D günlük spec.’in tadına bakın :) bu hardcore uysalı da var :DOnunla da yanlarız :)

  2. Hanıma otomatik vites B segmenti kitleyip artan parayla Altima alma fikri çık aklımdan
  3. O gün elbet gelecek, elbet aklında vardır @sinan abinin. :)

    Valla w.app gruplarında birisi sıramızı bekliyoruz yazmış ama bilemedim doğruluğunu duyurmuş olayım(belki de başka kanal için dedi bilmiyorum) :).

    Umarım vardır aklında sahibi olduğumuz için söylemiyorum, değerinin vesaire artması da beni zerre ilgilendirmez, artmaması daha iyi hatta ben çünkü Sierra’lar uygun arabalar diye biniyorum, pahalı olsa binmem :).

    Sadece tek demek istediğim şey kıyıda köşede kalmayı hak eden bir araç değil, ya da TR’de adamakıllı 2.el testi olmayacak bir araç değil.

    Not:Arkadaşlarından birinin vardı sanırım Kıbrıs’ta muhabbeti çok döndü, belki de biliyor merak etme gereği mi duymuyor diye düşünmedim değil :D

  4. merhabalar arkadaşlar :) videodaki otomobil benim. sormak istediğiniz sorular varsa seve seve yanıtlarım.
  5. merhabalar arkadaşlar :) videodaki otomobil benim. sormak istediğiniz sorular varsa seve seve yanıtlarım.

    Ağız tadıyla kullanın inşallah uzun süre, çok güzel ve keyifli bir aracınız var gerçekten.

    Aracınızın kilometresi nedir acaba ve de bir sorun açtı mı size bu zamana kadar motor/alt takım ve ya kaporta olarak? Bir öğrenci olarak aklımdaki araçlardan biri açıkçası, videoda ne kadar keyif aldığınızı gördükten sonra iyice hoşuma gitti.

    Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim aracınızla.

  6. Çok zevkli bir aracınız var güle güle kullanın keyifle izledik :)

    teşekkür ederim iyi dileklerin için :) beğenmene sevindim

    Ağız tadıyla kullanın inşallah uzun süre, çok güzel ve keyifli bir aracınız var gerçekten.

    Aracınızın kilometresi nedir acaba ve de bir sorun açtı mı size bu zamana kadar motor/alt takım ve ya kaporta olarak? Bir öğrenci olarak aklımdaki araçlardan biri açıkçası, videoda ne kadar keyif aldığınızı gördükten sonra iyice hoşuma gitti.

    Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim aracınızla.

    selam, iyi dileklerin için teşekkür ederim öncelikle :)

    2 yıl önce 240bin sonlarında almıştım. şuan 260 sonlarındayım :) yürür durumda ancak motor masraflı almıştım. 6 ay o şekilde kullanıp motorunu yaptırdım. bi 6 ay da yatırmak zorunda kaldım. yatması sebebiyle direksiyon kutusu keçeleri kendini bıraktı. onları yaptım. bu saydıklarım dışında bişey olmadı :)

    kaporta kısmına gelince, motor masraflı tercih etmemin sebebi kaportası zaten. kazasız boyasız macunsuz. kaportaya masraf yapmama gerek kalmadı haliyle :) çürük yok ama boyası eski olduğundan bi boyanmayı istiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu