FeaturedHaberler

2021 Cupra el-Born EV, kamuflajlı olarak görüntülendi!




SEAT, geçtiğimiz yıl duyurduğu elektrikli hatchback konsepti el-Born’u adım adım seri üretime hazırlıyor. Markanın performans birimi altında satışa sunma karar aldığı Cupra el-Born EV, kamuflajlı olarak test edilirken görüntülendi.

Elektrikli Cupra el-Born, önümüzdeki yıl yollarda olacak!

Önümüzdeki yıl Cupra çatısı altında yollarda olacak el-Born, İspanya’daki otomobil casusları tarafından yakalandı. Ağır kamuflajlı giydirmesi ile dikkat çeken otomobilin sert ve agresif yüzü kamuflaj altından net şekilde görülebiliyor. Cupra el-Born’un yüksek tavan konsepti iç mekan genişliği hakkında fikir verirken, girintili bagaj kapağı ise agresif yapıyı ortaya koyuyor.


Önerilen haber: Çılgınlık devam ediyor; 25 yıllık Tofaş için 100 bin TL


Cupra el-Born EV’de, daha önce Volkswagen ID.3 modelinde de karşımıza çıkan elektrikli modüler platform (MEB) kullanılacak. Cupra etiketinin ise güç ve batarya tarafında önemli bir avantaj oluşturması bekleniyor. 204 beygir güç üreten elektrikli motora 82 kWh kapasiteli bir batarya paketi eşlik edecek. el-Born’un bu güçlü batarya paketi sayesinde yaklaşık 500 km menzile ulaşması hedeflenirken, aracın 0-50 km/s hızlanma performansı ise 2.9 saniye olacak.

Cupra mühendisleri, elektrikli hatchback’i VW ID.3’ten ayırt edecek bazı yazılımsal özelikler de planlıyor. el-Born’un sürüş modlarından DCC Sport, dinamik şasi ayarıyla yol tutuşu ve gaz tepkisini sportif hale getirecek. Diğer sürüş modları ise verimlilik ve şehir içi sürüşe odaklanacak. Volkswagen grubunun Zwickau fabrikasında üretilecek olan Cupra el-Born’un önümüzdeki yılın ilk yarısında duyurulmasının beklendiğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu