FeaturedHaberler

Yenilenen Citroen C3 Türkiye’de satışta!




Fransız otomobil üreticisi Citroen, B segmentindeki modeli C3’ü Şubat ayında makyaj operasyonundan geçirerek yenilemişti. Ülkemizde de satışa çıkan model hakkındaki donanım seçenekleri ve fiyatı haberimizde.

Fransız otomobil üreticisi Citroen Şubat ayında C3 modelini makyaj operasyonundan geçirerek yenilemişti. B segmentinin başarılı modellerinden olan Citroen C3 artık Türkiye’de satışa çıkıyor. Farklı kişiselleştirme seçenekleriyle dikkat çeken model segmentindeki standartlarını tutarken fiyatı ile de oldukça dikkat çekiyor.

Citroen C3

Yenilenen Citroen C3 ikisi yeni olmak üzere toplamda yedi farklı gövde rengi ile satın alınabiliyor. C4 benzeyen yeni ön yüzü ile Citoren C3 ayrıca dört farklı tavan rengi ile de bilirken üç farklı desen paketi ile de tercih edilebiliyor. Kişiselleştirilebilir olması ile oldukça çık ve farklı görünen Citroen C3 Türkiye’de oldukça tercih edilecek gibi görünuyor.

İç mekanına baktığımızda ise iki farklı trim seçeneği bizlere sunan model hşap görünümlü kaplamaları ile de segmentinde farklı olmayı başarmış. Makyaj operasyonundan geçen Citroen C3’te marka aracın akustik konforunu attırmak için koltuklardaki köpük elemanları kalınlaştırmış. Ayrıca merkezi kol dayama da artık Citroen C3’te bulunuyor. 7 inç boyutlu multimedya ekranı bulunan Citroren C3’te ise Apple CarPlay ve Android Auto fonksiyonları da kullanılabiliyor.

Yenilenen Citroren C3’te dizel motor şuan için satılmayacak olsa da benzinli motorlar ile ülkemizde satışa çıktı. C3’ün giriş seviyesi modellerinde 1.2 litre hacimli ünitenin 83 beygir güç üretebilen motoru 5 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulacak. Bu motor ve şanzıman seçeneğinin Fekk donanım paketi ile alınabiliyor olduğunu da belirtelim.

6 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile gelen motor ise 110 beygir güç üretiyor ve Feel Bold ve Shine donanım paketleri ile satın alınabiliyor. Citroen C3’ün fiyatları ise sırasıyla şu şekilde 156.500 TL, 184.500 TL ve 194.500 TL olarak açıklanmış durumda.

Yeni FORD PUMA Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu