FeaturedHaberler

Ailenin yeni üyesi; Makyajlı Opel Crossland tanıtıldı




Opel’in 2017 yılında tanıtılan modeli Crossland X, piyasadaki üçüncü yılında makyajladı. Karşınızda yenilenen yüzü ve teknolojileri ile Crossland.

Opel’in B segmentindeki crossover modeli Crossland, yeni Mokka’ya da benzer bir tasarıma kavuşmuş. Yeni Mokka’nın “Vizor” adı verilen tasarım yüzüne geçen Crossland, yeni ön ızgarası, parlak siyah renkli parçalarının yanı sıra gri plastik korumaları ve tampon altına taşınan hava girişleri ile dikkat çekiyor.

Yenilenen Crossland’ın yan tarafına baktığımızda ise tavan üzerindeki krom çıta, yeni depo kapağı, şişkin marşpiyel eki, stop lambaları ile karartılmış LED stoplar elden geçirilmiş.

Ultimate ve Elegance paketlerinde krom çerçeve ile gelen LED sis farları, Ultimate’e özel krom kapı eşik çıtaları ve jant seçeneği de yeni Crossland’in donanım listesinde yer alıyor. Tercih edilebilecek jant ölçüleri ise 16 ve 17″ arasında değişiyor.

YENİ GS LİNE+ DONANIM PAKETİ

Aileye yeni katılan donanım paketi ise GS Line+ ise sportifliği ön plana çıkarıyor. Siyah renkli 17″ jantlar, siyah tavan, özel kırmızı dokunuşlar, AGR sertifikalı ergonomik koltuklar, LED stoplar ve tavan rayları bu paketin standart donanımları arasında yer alıyor.

Teknik anlamda ise aynı olan Crossland’ın uzunluğu 4,21 metre. Ayrıca kaydırılabilen arka koltuklar sayesinde 410 litreden 520 litreye çıkarılabilen bagaj hacmi de yenilenen Crossland’da eskisiyle aynı.

YENİLENEN ŞASİ VE INTELLİGRİP SİSTEMİ

Opel mühendisleri aracın şasi ve süspansiyon kısmında iyi bir çalışma çıkarmış. Önde McPherson, arkada torsiyon çubuğu olan süspansiyon sistemine yeni yay ve amortisörler takmış.

Multimedya sisteminde ise Radio BT, Multimedia Radio ve Multimedia Navi Pro olmak üzere üç farklı seçenek var. Navi 5.0 IntelliLink gibi 8.0″ ekran ile gelen Navi Pro’da Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısı da sunuluyor.

Eskiden olduğu gibi LED farlar ve head-up display opsiyon listesinde yer alıyor. Çarpışma önleme sistemi, şeritten çıkma ikazı, geri görüş kamerası, park asistanı, kör nokta uyarı sistemi ve trafik işareti tanıma gibi güvenlik donanımları da Crossland’de tercih edilebiliyor.

Opel makyaj operasyonundan geçen yeni Crossland’ın fiyat ve motor seçenekleri konusunda bir açıklama yapmadı fakat Peugeot 2008’de gördüğümüz güç ünitesi yelpazesinin büyük ölçüde Crossland’ta kullanılacağı tahmin ediliyor. 2008’deki gibi Türkiye’de 130 bg’lik 1.2 PureTech ve 120 bg’lik 1.5 BlueHDi ile satılan araçlar beklentiler arasında.

Volkswagen Passat Variant 1.5 TSI Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu