Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberlerOtomobil Sporları

Daniel Ricciardo, 2021 sezonu için McLaren ile anlaştı

Daniel Ricciardo, Renault'dan ayrılıyor




Avustralyalı Formula 1 pilotu Daniel Ricciardo, önümüzdeki yıl McLaren’e katılacak. Bu ismin katılımıyla, McLaren takımı İspanyol pilot Carlos Sainz ile de yollarını ayrılacağı ifade etti.

McLaren Takımı CEO’su Zak Brown, yaptığı yazılı açıklamada, “Bu; takımımız, ortaklarımız ve elbette taraftarımız için çok güzel bir haber” ifadesini kullandı.

Daniel Ricciardo, McLaren’da gelecek sezon yarışacak ve Lando Norris ile takım arkadaşı olacak. Avustralyalı pilotun McLaren’a katılmasıyla İspanyol pilot Carlos Sainz McLaren takımından ayrılacak. Zak Brown, İspanyol pilot Carlos Sainz’ın bu yıl sonu takımdan ayrılacağını belirterek, kendisine teşekkür etti ve kariyerinde başarılar diledi.

Sebastian Vettel, Ferrari takımından ayrılmasının ardından Ferrari’de 2021 sezonunda yarışması için Daniel Ricciardo veya Carlos Sainz ile anlaşacağı konuşuluyordu fakat Carlos Sainz, Ferrari takımına katılacağı iddia ediliyor.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü salgınından dolayı Formula 1’e geçici olarak ara verilmişti 2020 Formula 1 sezonu ise henüz hala başlamadığını’da hatırlatalım.

Honda CR-V 1.5 VTEC Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu