Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Sıfır otomobil ayıplı çıktı, sürücü dava açtı!




Trabzon’da bir vatandaş aldığı otomobilin ayıplı mal çıktığını iddia ederek yargıya başvurdu. Sonuç ise sürücünün lehine oldu.

Trabzon’da bir sürücü 2017 yılında sıfır bir otomobil satın aldı. 107 bin lira ödeyerek aldığı otomobilinde bir süre sonra göçükler fark eden sürücünün mağduriyeti giderilemedi. Konunun yargıya taşınmasının ardından mutlu sona ulaşıldı.

Mağdur tarafın avukatı, “Daha önceden de servise gitmişti ancak servis kabul etmemişti. Bunların dış etkenlerden dolayı olduğunu ortaya koymuşlardı. Biz de hukuk mücadelemize başladık. Yaklaşık 2 yıllık hukuk mücadelemizin sonucunda davayı kazandık. Aracın misliyle değişimi kararıyla birlikte bayiye teslim edeceğiz. Hukuk mücadelemizden zaferle ayrıldığımız için mutluyuz” dedi.

Araç sahibi ise, “2017 yılında eşimle araba almaya karar verdik. Bayiden sıfır olarak yaklaşık 110 bin TL’ye bu aracı satın aldım. Daha sonra aracımın c çıtasında göçükler meydana geldi. Mağduriyet yaşadık. Servise gittik ancak kendilerinden kaynaklı olmadığını söylediler. Biz de daha sonra avukat aracılığıyla mahkemeye başvurduk ve hukuk mücadelemizi kazandık. Aracın şu anki sıfır fiyatı üzerinden yapılacak değerlendirme ile paramızı geri alacağız ve aracı teslim edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu