Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Sevenlerine müjde; 2021 Honda Civic Sedan tanıtıldı!




Uzun bir süredir casus fotoğraflar ile karşımıza çıkan 2021 Honda Civic Sedan, resmi bir tanıtım yapılarak gösterildi. Prototip olarak karşımıza çıkan model oldukça güzel görünüyor!

Honda Civic Sedan, özellikle marka severler için oldukça özel bir otomobil. Model, köklü tarihi ile birlikte sektörde gerçekten kendine bir yer etmeyi başardı. Hal böyle olunca yeni nesil Civic de merakla beklenir olmuştu. 10. nesili ile karşımıza çıkan model henüz bir prototip.  Ancak uzmanlar protip versiyonu ile seri üretim versiyonunu arasında önemli farklar olmayacağını söylüyor. Japon üretici Twitch kanalı üzerinden yaptığı tanıtımda model hakkında çok bilgi vermedi. Güvenlik donanımları, yeni teknolojik gelişmeler ve motor seçenekleri hala merak konusu. O yüzden şimdilik sadece tasarım hakkında yorum yapabiliyoruz.

Coupe formunda bir sedan olmayı sürdüren Civic, tasarım kimliğini yeni nesilinde de koruyor. Bunu yaparken de ince, uzun ve alçak kaput yapısı korunmuş. Geniş hava kanalları ve incelen LED ön farlar diğer dikkat çeken detaylar arasında. Arka tarafa geçtiğimizde ise çift egzoz çıkışı ile sportiflik ögeleri artırılmış. Bunda Solar Flare adı verilen turuncu renk ise gerçekten güzel görünüyor.

Civic hakkında büyük değişimlerden biri de iç mekanda yaşanmış. Modele ait gerçek iç mekan görüntüleri paylaşılmasa da genel hatlar kolaylıkla anlaşılabiliyor. Daha sade ve premium bir iç mekan bizleri bekliyor olacak. Ayrıca 2021 Honda Civic, tamamen yenilenen ve yüzde yüz dijital olan bir gösterge panline sahip olacak.

Hatırlarsanız Honda, Türkiye’deki fabrikasını kapatma kararı almıştı. Dolayısı ile Yeni Honda Civic Sedan’ın ülkemizde üretilmesi beklenmiyor. Anlayağınız İngiltere ile aynı kaderi paylaşcağız. Bakalım ilerleyen günlerde model hakkında nasıl detaylar ortaya çıkacak. Takipte kalın!

İlgili Makaleler

17 Yorum

  1. Şuanki kasa bence çok daha güzel görünüyor.Ön panjur ve iç mekanı beğenmedim.
  2. Şaşırmadım. Accord’a benzeteceklerini biliyordum. Ön tarafın içine etmişler, arkası şuan ki sedanın tasarımına göre biraz daha iyi gibi. İç mekan daha derli toplu duruyor ama etkileyen bir yanı yok. Ve artık o bir apaçi değil, aile otomobili tasarımında. Hondacıların gözü yaşlı.
  3. Şaşırmadım. Accord’a benzeteceklerini biliyordum. Ön tarafın içine etmişler, arkası şuan ki sedanın tasarımına göre eh işte. İç mekan daha derli toplu duruyor ama etkileyen bir yanı yok. Ve artık o bir apaçi değil, aile otomobili tasarımında. Hondacıların gözü yaşlı.

    Hemen dandik plastik kitler , 50 adet sac vidası , arka sisleri devasa yapıyoruz , dip basık mevzu vatan toprağı , bi jant sonra soba borusunuda taktık mı mis :D

  4. Canlı canlı görmek ve gerçek tasarım fotoğraflarını görmek çoğumuzun fikirlerini değiştirecektir bence

    Ben şimdiden beğendim ama :)

  5. abovv sana ne yaptılar oğul.. arabanın hatları biraz daha yumuşatılmış. efendi bir sedan olarak karşmızda .d
  6. Güzel olmuş, fc5 deki gereksiz agresif çizgiler yok. Eskisi gibi sade tasarıma dönülmüş.
  7. Bizim serseri çocuk askere gidip gelmiş, edepli bir aile babası olmak için ilk adımı atmış :)

    Kia Cerato benzerliği dikkat çekici. Ben de beğendim.

  8. Fd6 kasadan Fb7’ye geçiş gibi olmuş. İddialı tasarımdan daha sakin çizgilere geçmiş. Bakalım, göçmezse güzel araba olur diye tahmin ediyorum.
  9. ben tasarımı bayağı beğendim. fc5 c segment bir araca göre fazla sportif durduğu için bu sade gibi geliyor çoğu kişiye. C segmentine göre yine sportif olduğunu düşünüyorum ve ülkeye geldiği zaman eminim yine çok ilgi görecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu