FeaturedHaberler

Direksiyon devrimi; İşte yeni Tesla Model S!




Tesla’nın en önemli modellerinden biri olan ve elektrik otomobil pazarında oldukça önemli bir yeri tutan Model S, makyaj operasyonundan geçti.

Tesla diğer otomobil üreticilerinden farklı bir otomobil üreticisi. Standart üreticilerin izlediği yolu izlemeyen Tesla, ilk olarak otomobilin iç mekanını bizlere sundu. Model S ve Model X’te uzun süredir bulunan tablet biçimindeki dikey bilgi eğlence sistemi yerini, Model 3 ve Model Y’de bulunan yatay versiyona geçiş yapmış. Tesla bu yeni ekranın 17 inç büyüklüğe sahip olduğunu ve ekranın 2200×1300 çözünürlük sahip olduğunu açıkladı. Ayrıca Tesla, sistemin geri bildirim hızını da artırdıklarını iddia ediyor.

TARTIŞILAN YENİ TESLA MODEL S DİREKSİYONU

Yenilenen Model S’teki en dikkat çeken ve tartışılan detay ise tabi ki uçak lövyesine benzer direksiyon oldu. Tesla’da ilk olarak ilk Roadster konseptinde gördüğümüz bu forma sahip direksiyon da üzerindeki tuşlar ile hala bilgi eğlence sisteminin ekranını kontrol edebilmek mümkün.

Tesla, Model Y modeline de artık dijital bir gösterge paneli eklemiş. Aracın kabinini ahşap elemanlar ile süsleyen marka, yaşam alanını genel anlamda daha dikkat çekici bir hale getirmeyi başarmış.

Tesla, arkadaki yolcuların da düşünmüş ve bu noktaya bir ekran yerleşmiş. Arkadaki yolcular bu ekrandan pek çok oyunu oynayabilecekleri gibi, bilgi eğlence sistemini kontrol edebilecek.

Yenilenen Tesla Model S, makyaj operasyonu ile birlikte Plaid+ adı verilen yeni donanım seçeneğine kavuşmuş.Elon Musk’ın açıklamalarına göre 800 kilometreden fazla menzil sunacak olan model 0-100 km/sa hızlanmasını 2 saniye civarında tamamlayacak.

Yenilenen OPEL Insignia 1.5 Dizel AT-8 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu