FeaturedHaberler

Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway’in fiyatları açıklandı




Belirgin hatlarıyla Yeni Sandero, Yeni Sandero Stepway ve Yeni Logan güçlü karakterleri ve sağlam görünümleri ile öne çıkıyor. İşte modelin Türkiye fiyatları.

Artırılmış ferahlık hissi ve çok yönlülüğü ile yeniden tasarlanan modeller, daha eğimli ön cam ve alçak tavan çizgisi sayesinde daha akıcı bir görünüm kazandı. Her üç modelin de yerden yüksekliği artarken, kendini hemen fark ettiren Yeni Sandero Stepway, logolu tavan rayları ve SUV tasarım kodu ile her zamankinden daha güçlü. Bu kodlara ön ızgaranın altındaki krom Stepway logosu eşlik ederken, ön ve arka tamponlarda gövde rengindeki metal koruma plakaları bulunuyor.

Araçların motor seçenekleri arasında ise, Euro 6D-Full standardına uygun motorlardan 90 beygir güce sahip turbo beslemeli 1.0 litre TCe seçeneğinin, 6 ileri manuel ya da X-Tronic şanzımanla sunulduğu belirtildi. Turbo beslemeli 100 beygir gücündeki ECO-G LPG motor seçeneğine ise 6 ileri manuel şanzımanla sahip olunabiliyor.

5 ileri manuel şanzımanla donatılmış 65 beygir gücündeki SCe motor ise yalnızca Sandero’da sunuluyor. Yapılan açıklamaya göre, yeni Sandero Stepway lansmana özel 160 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu. Yeni Sandero ise Mart ayında 134 bin 900 TL’den başlayan lansman fiyatlarıyla bayilerde yerini alacak.

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, “Yeni tasarımıyla daha dinamik ve modern bir görünüm kazanan Sandero ailesinde konfor, güvenlik ve teknoloji özellikleri de artırıldı. Renault Grubu’nun CMF-B platformunda üretilen modeller, X-tronic şanzıman, elektrikli açılır cam tavan ve kablosuz Apple CarPlay gibi bir çok yeniliği de beraberinde getiriyor. Yeni Sandero ailesiyle Dacia olarak yeni bir segmentte de yer alacağız. Yeni Sandero B-HB segmentinde de rekabet etmeye devam ederken, Yeni Sandero Stepway ile artık B-SUV segmentinde de söz sahibi olacağız. SUV ruhunu artık daha da fazla hissettiren Yeni Sandero Stepway’in bu segmentin en önemli oyuncularından biri olmasını hedefliyoruz” dedi.

B-HB segmentinin 2020 yılında toplam binek pazarından yüzde 12.1 oranında pay aldığını hatırlatan Çağdaş, “Türkiye’de B-SUV segmenti ise, 2015’te toplam binek otomobil pazarından yüzde 1.5 pay alırken, 2020’de bu oran ciddi bir artış göstererek yüzde 6.5 olarak gerçekleşti. Yenilenen modellerimizde Türkiye pazarı için böylesine önemli segmentlerde iddialı bir şekilde yer alarak genel marka performansımızı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Özellikle stepway olmayanı hoşuma gitti, Dacia’yı eskiden beri beğenirim. Fiyatına, amacına uygun araçlar sunan bir marka. Dacia araçlarında eksik olarak söyleyebileceğimiz bir çok nokta bu araçta düzeltilmiş gibi duruyor. Geri kalanlar da artık fiyat ve amaç kaynaklı.

  2. Malatya bayisi full pakete tüm opsiyonlar eklenmiş 180 dedi bugün. Ben beğendim. Arkadaşlar sizler için baktım.
  3. Şu saçma sapan fiyatlara baktığımızda evet parasına göre araç ve alınır bencede. Ama dacia modellerini daima canlı gözle görmek lazım derim ben.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu