Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Daha güçlü; Land Rover Defender V8 tanıtıldı!




Land Rover Defender’ın merakla beklenen beklenen V8 versiyonu nihayet tanıtıldı. Sadece motor anlamında bir değişim geçirmeyen Defender V8, bir çok yenilik sunuyor.

Merakla beklenen Land Rover Defender V8, iki ve dört kapılı gövde tipleri ile satışa sunulacak. Defender V8’in çıkışına özel bir de özel versiyonu bulunuyor. Bu versiyonun ve diğer Defender V8 modellerinin fiyatı ise henüz açıklanmış değil.

Defender V8’in adından da anlaşıldığı üzere en büyük değişim kaputunun altında yatıyor. 5.0 litre süperşarjlı 8 silindir bir motor kullanan Defender V8, 525 bg güç ve 625 Nm tork üretiyor. Bu güce ise 8 ileri otomatik şanzımanı ve dört tekerlekten çekiş sistemi eşlik ediyor. Defender V8’in 0-100 km/sa hızlanması ise sadece beş saniyenin biraz üzerinde.

Bu performanslı SUV’nin gücünü dengelemek ise hiç kolay değil. Land Rover yeni Defender V8’de yeni takla önleyici denge çubuklarına yer vermiş. Ayrıca elektronik arka diferansiyeli sayesinde de arazi yetenekleri konuşunda taviz vermemiş. “Terrain Response” adı verilen yeni dinamik sürüş sistemi ise yüzeyi algılayarak buna göre süspansiyonu ve gaz tepkisini ayarlayabiliyor.

Defender V8 güçlü bir model olduğu belli ediyor. Xenon Blue rengine sahip fren kaliperleri ile dikkat çeken model, dört çıkışlı egzoz sistemi ve 22 inç boyundaki jantları ile diğer modellerden farklı ve güçlü olduğunu gösteriyor.

 

 

Yeni Peugeot 208 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu