FeaturedHaberler

TOGG, Almanya’da şirket kurmak için hazırlıklara başladı




Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından çalışmaları planlandığı biçimde sürdürülen yerli otomobil fabrikasından yeni görüntüler geldi.

Geçtiğimiz sene Bursa’nın Gemlik ilçesindeki  Askeri Hara bölgesine yapılacak fabrikanın temel atma töreni düzenlenmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldığı toplantı sırasında koronavirüs salgınına rağmen yerli otomobil için yapılan planlamaların zamanından çok şaşmayacağının altı çizilmişti. Son olarak TOGG, Almanya’nın 12 inovasyon merkezinden biri olan Stuttgart’taki de:hub’da, TOGG Europe GmbH adıyla şirket kurmak için düğmeye bastı. GmbH’ın en büyük amaçlarından biri kullanıcıların istek ve hedeflerini araştırmak olacak.

Stuttgart’taki de:hub bölgesi Almanlar için de özel bir yere sahip. Bölge bir teknoloji ve araştırma üstü olarak tanınıyor. TOGG’nin de amacı yeni trendleri takip etmek, beklentilere uygun çözümler üretmek olacak. Ek olarak markanın gelecekte Avrupa hedefinin de olduğu biliniyor. Böylece bir pazar araştırmasına da imkan sağlanacak. Alman Business Insider yayın kuruluşu da TOGG’un bu hamlesini haberlere taşıdı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu