FeaturedVLOG

Egea Seni Piste Çağırıyor! | VLOG | 180 HP / 550 Nm’lik Egea!




Fiat, Egea Sedan ile bu kez yepyeni bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. “Egea Seni Piste Çağırıyor” etkinliğine katılım gösterenler otomobilin pist versiyonunu tanıma fırsatı elde ederken, heyecan dolu motorsporları dünyasına adım atıyor. Katılımcıların aynı zamanda güvenli otomobil kullanımı hakkında bilgilendirildiği etkinlikler Türkiye genelinde 10’dan fazla ilde gerçekleştirilecek. İlk olarak Tekirdağ-Çorlu’da başlayan etkinliğin Kasım ayında Gaziantep’te son bulması planlanıyor.

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. Videoyu izlemedim daha ama 180 hp 550 tork demek, 200 devirde torkunu verip sonra ölüyor demektir bana göre. Keşke daha orantılı bi tork dağılımı yapsalarmış.

  2. yil olmus 2017, euro ncap testinden 3 yildiz almis arac hâlâ en cok satanlarda ya birinci ya ikinci. eskiden sag dikiz aynasini opsiyon sunan kafa, simdi mukavvaya beygir takviyesi yapmis. maks. torkun devir araliginda arac sahlanmaz degil mi? ( tam aksi istikamet icin bkz. jeep renegade fren yaptiginda arka tekerlekler havalaniyor)

    1. Sağ dikiz aynasının opsiyon olarak verildiği yıllarda çoğu araçta -Mercedes'te bile- bu özellik opsiyondu. Tofaş'a özel bir durum değil. Günümüzde temel bir donanım olarak görülebilir ama eskiden gerekli görülmüyordu.

  3. Motorun standart hali bu
    [​IMG]

  4. thestig demiş ki:

    Sağ dikiz aynasının opsiyon olarak verildiği yıllarda çoğu araçta -Mercedes'te bile- bu özellik opsiyondu. Tofaş'a özel bir durum değil. Günümüzde temel bir donanım olarak görülebilir ama eskiden gerekli görülmüyordu.Hepsini görüntüle…

    Hala gerek yok aslında.Zaten milletimiz sağ aynasına bakmıyor ki

  5. DuzboruDownpipe demiş ki:

    Hala gerek yok aslında.Zaten milletimiz sağ aynasına bakmıyor kiHepsini görüntüle…

    Sola da çok bakmayan var

  6. Yan ayna dediğimiz şey şu kapının dışında olan kareye benzeyen şey mi?

  7. furkankaya585597 demiş ki:

    Yan ayna dediğimiz şey şu kapının dışında olan kareye benzeyen şey mi?Hepsini görüntüle…

    bizim arabada var ama ne ise yariyor bilmuyorum, fazladan agirlik yapiyor söksek mi acaba ?

    Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  8. Fiat bare bir teneke yapıyorsun bare şunu 200 beygir yapta tam olsun. Fiat’ı insanlar sadece fiyatı uygun diye alıyorlar yoksa Fiat almanın başka bir nedeni yok. Yoksa bir insan Fiat gibi tenekeyi niye alsın ki

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu