FeaturedHaberler

Yeni Honda City Türkiye’de çıkışını yaptı




Japon otomobil üreticisi Honda, yeni sedan modeli City için beklenen tanıtımı düzenledi. İşte modelin özellikleri ve fiyatı.

Büyüyen ölçüleri ve yüksek donanım seviyesi ile Honda City, 2021 yılı bitmeden Türkiye’deki müşterileriyle buluşacak. Honda City, fiyat-performans dengesinde akıllı seçim yapmak isteyenler için öne çıkacak. Honda City, sunduğu yüksek bagaj hacmi, tek tuşla çalışma, 8 inç multimedya ekranı, 16 inç alaşım jantlar, LED farlar, modelin konforlu ve modern yönünü ortaya koyuyor.

Yeni 1,5 litre VTEC motoru ve CVT şanzımanı ile performans ve konforu bir arada sunan Honda City, güvenlik donanımlarıyla da Honda farkını kullanıcılarına sunacak. Honda City, Türkiye’de Elegance ve Executive adı verilen iki farklı donanım seviyesiyle tercih edilebilecek.

Kaputun altında ise sadece 1.5 litre i-VTEC motor ve CVT şanzıman ikilisini göreceğiz. 121 beygir güç ve 145 Nm tork üreten bu motor, CVT kombinasyonuyla 10.5 saniyelik 0-100 km/s hızlanmasına ve 6.2 lt/100 km yakıt tüketimine imkan veriyor.

Honda City Elegance paketi 219 bin TL’den, Executive paketi ise 229 bin TL’den satışa sunulacak. Yeni otomobilin 11 Eylül’de showroom’larda yerini alması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu