FeaturedHaberler

Ailenin yeni üyesi Renault Express Combi tanıtıldı




Bireysel ve ticari ihtiyaçlara cevap veren Yeni Express Combi ve Express Van 27 Eylül’den itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor.

Yeni Express Combi ve Express Van, boyutlarıyla öne çıkıyor. Son derece geniş kapı eşikleri ile araç içine erişim kolaylaşıyor. 71,6 cm’lik yan kapı açıklığı sunan modellerden Express Van, segmentinde bu alanda lider konumda bulunuyor.  Yeni Express Combi 800 litre bagaj hacmiyle işlevselliğini destekliyor. Söz konusu hacim 3 bin litreye kadar çıkabiliyor. 1.189 mm minimum bagaj zemini uzunluğu (arka koltuk sırtlığına kadar) sınıfında iddialı değerler olarak öne çıkıyor.

Yeni Express Combi, toplamda 4 tam boy koltuk ile tüm yolcuları için geniş bir alan ve konfor sunuyor. Arka koltuklar tek parça halinde tamamen katlanarak ek kargo alanı sağlıyor. Yeni Express Combi, yeni iç tasarımıyla ailelere de uygun çözümler sunuyor ve iki arka koltuğun her birinde de ISOFIX bağlantı noktası bulunuyor. Aynı anda iki çocuk oto koltuğu bağlanabiliyor.

Dikkat çekici iç tasarım

Dış tasarım gibi, iç mekân da birçok depolama alanı ile gelişmiş bir işlevsellik sunan yatay tasarımlı ön konsol sayesinde modern bir görünüm sunuyor. Döşemedeki dayanıklı kumaş ile vücudu destekleyen rahat koltuk sürücü yorgunluğunu azaltmaya yardımcı oluyor.

İç mekân, aracın ferahlığını vurgulayan yalın çizgilere sahip modern bir yatay ön konsol ile donatılıyor. Dekoratif süslemeler iç mekânın daha ferah ve modern hissedilmesini sağlıyor. Ön konsol, direksiyon simidi, klima kumandaları, vites kolu ve iç kapı kollarındaki krom vurgular kalite algısını güçlendiriyor.

Ekstra güvenlik için sürüş destek sistemleri

Yeni Express Combi ve Express Van, sürüş güvenliğini önemli ölçüde artıran yeni sürüş destek sistemleriyle donatılıyor. Yeni Express Combi; sürücü, ön yolcu, iki yan ve iki perde hava yastığı olmak üzere toplam altı adet hava yastığı ile gelişmiş güvenlik seviyesi sunulurken ESC özelliği ile geliyor.

Yeni Express Combi ve Express Van’da ayrıca Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Arka Park Asistanı ve Combi versiyonlarda Geri Görüş Kamerası gibi özellikler de bulunuyor.

Yakıt tasarrufuyla dikkat çeken güçlü motor

Yeni Express Combi ve Express Van, 1.5 dCi 95 bg dizel motorla satışa sunuluyor. Yeni Express, 95 bg dizel motorla 6 vitesli şanzıman sunarken, konsoldan etkinleştirilen Eco-Mode sistemi, ek yüzde 12 yakıt tasarrufu sağlıyor. “Vites Değiştirme Göstergesi”, vites değiştirmek için en iyi zamanın ne zaman olduğunu sürücüye bildiriyor ve böylece yakıtta ekstra yüzde 5 tasarruf sağlanabiliyor.

Model Versiyon Liste Fiyatı Lansmana Özel

Kampanyalı Fiyat

Yeni Express Van Joy 1.5 dCi 95 bg 169.900 TL 159.900 TL
Yeni Express Combi Joy 1.5 dCi 95 bg 194.900 TL 182.900 TL
Yeni Express Combi Touch 1.5 dCi 95 bg 199.900 TL 187.900 TL

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Fiyatlar ne kadar da uygun derdim ta ki arabayı inceleyene kadar. Dacia Dokker’ın Renault versiyonu olmuş bu.
  2. Bu arabayı Türkiye’de şimdiden yeni kasa Kangoo sanmaya başladılar tam tahmin ettiğim gibi :) Avrupa için mantıklı bir karar, Kangoo’nun altına uygun fiyatlı bir ticari araç olarak çıkarma fikri oralarda tutar gibi çünkü gerçekten ucuz ama bizde tutar mı bilemedim.
  3. ‘4 tam boy koltuk’ diyor, işte Türkiye’de tercih edilmemesi için bir sebep. Courier’de 4 tam boy koltuk var fakat ortası da oturmaya müsait. Bunda nedense oyuk yapmışlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu