FeaturedHaberler

Rolls-Royce Boat Tail Cabrio ikinci kere karşımızda




Rolls-Royce, Concorso d’Eleganza Villa d’Este’de son derece özel, gövde yapımı Boat Tail modelinin ikincisini sergiledi.

İlk modeli geçen sene  tanıtılan özel tasarım Boat Tail Cabrio, 20 milyon £ olarak tahmin edilen fiyatıyla tüm zamanların en pahalı Rolls-Royce modeli olmuştu.

Rolls-Royce’un lüks kolu Coachbuild tarafından üretilen üç otomobillik serinin ikincisi olan  araba, işçilik, yoğun ayrıntı ve coşkulu zenginliğin olağanüstü bir karışımı. Özel yapım otomobil, markanın karoser kapasitesinin zirvesini temsil ediyor

Bir müşteri tarafından babasına ve aile mirasına saygıyla hazırlanan otomobil, sedeften ilham alan benzersiz dış kaplama ve iç detaylara sahip.

Boat Tail, 20. yüzyılın başlarındaki yarış yatlarından ilham alan ayırt edici ana hatlarını oluşturmak için geniş, tek alüminyum levhalardan şekillendirilmiş gövde panelleriyle tamamen el yapımı.

Müşteri, Rolls-Royce Coachbuild Designers’a benzersiz renkleri ve karmaşıklıkları nedeniyle kendi özel koleksiyonundan kişisel olarak seçilen dört inci kabuğundan oluşan bir seçki sundu.

Kabuklar, Rolls-Royce tarafından şimdiye kadar yaratılmış en karmaşık  kaplamalardan biri olan dış renk için ilham kaynağı oldu.

Boat Tail’in teknik elyaf alt eşiklerinde pembe altın dokuma bir iplik bulunuyor.

Benzersiz ‘kelebek tasarımı’  süitine ev sahipliği yapan arka güverte, hassas ve sofistike bir görünüm sağlamak için saten fırçalanmış bir yüzey ile pembe altın kaplama ince çizgilerle Royal Walnut ile kaplanmış.

Yukarıdan bakıldığında, parlak ön ve yan perspektiflerin aksine, buzlu motor kaputu ve dokunsal ahşap arka güvertenin uyumlu bir dengesi ve saten etkisi gözlemleniyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Araç gayet güzel, donanımları da efsane.. Aslında bir karavanda olan çoğu sedan tipindeki araca entegre etmişler. Birde marka imzası olunca dünyanın en pahalı arabası olıyor :)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu