FeaturedHaberler

Yeni Volkswagen Caddy, Continental ile anlaştı




Volkswagen Ticari Araçlar Grubu, modelini fabrika çıkışı lastikleri konusunda Continental ile anlaştı.

Teknoloji şirketi ve premium lastik üreticisi Continental, Volkswagen’nin yeni Caddy modelinin orijinal ekipman tedarikçisi oldu. VW Caddy modeline fabrika tesliminde, Continental’in enerji verimliliği ve yüksek kilometre performansının yanı sıra iyi yol tutuşu ve fren performansı ile öne çıkan EcoContact 6 lastikleri takılacak. EcoContact 6, kuru ve ıslak yollarda güvenilir kavramanın yanı sıra yüksek hızlarda bile çok iyi viraj alma dengesi sunuyor.

Yeni Volkswagen Caddy için hedef yakıt ekonomisi

Ayrıca en yeni hamur bileşimi teknolojileri sayesinde mükemmel bir deformasyon davranışı gösteriyor. EcoContact 6 enerji verimliliğini Auto Zeitung dergisinin yaz lastiği testinde de sergiledi. Derginin editör ekibi, yuvarlanma direnci testinde Avrupalı, Asyalı ve Amerikalı üreticilerin dokuz ürününe karşı yarışan EcoContact 6‘nın “Yakıt ekonomisini” tavsiye edilir olarak değerlendirdi.

Continental enerji verimliliğinde A sınıfı AB lastik etiketli dört mevsim lastiği geliştirmeyi başaran ilk lastik üreticileri arasında yer alıyor. Teknik olarak, Continental AllSeasonContact lastiğinin hem yaz hem de kış aylarında optimum kavrama ve maksimum güvenlik sunması, aşılması zor bir durum. Bu nedenle AllSeasonContact, Continental premium yaz ve kış lastiklerinin belirleyici özelliklerini bir araya getiriyor.  Ayrıca Continental, lastik bayileri aracılığıyla Yeni Volkswagen Caddy için WinterContact TS 870 lastiğini de sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu