FeaturedHaberler

Türk Formula 1 sevelerlerin en çok konuştuğu isimler belli oldu




Formula 1 sezonunun sonuna yaklaşırken Türk sosyal medyasında en çok konuşulan isim ve takım belli oldu.

Türkiye’deki Formula 1 seyircileri, Formula 1 dünyasının en tutkulu seyircilerinden biri. Bir yarışın bittiği andan itibaren bir sonraki yarışın heyecanını yaşamaya başlayan Türk Formula 1 tutkunları, duygu ve heyecanlarını sosyal medyada paylaştı.

Türkiye’de Twitter’da hakkında en çok konuşulan F1 takımı Scuderia Ferrari 

Harika bir sezonun ardından şimdi bir Formula 1 sezonunun daha sonuna geliyoruz. Max Verstappen’in bu hafta sonu Japonya’da şampiyonluk kazanma şansı var. Twitter, bu efsanevi sezonun en son verilerini açıkladı. 2022 F1 sezonu boyunca (17 Mart 2022’den 3 Ekim 2022’ye kadar derlenen veriler), Twitter verileri Charles Leclerc’in Türkiye’deki popülaritesini gösteriyor. Leclerc, Türkiye’de en çok konuşulan F1 pilotu. Konuşma açısından Verstappen ve Hamilton, Leclerc’i takip ediyor. Takımlar arasında Scuderia Ferrari gücünü bu yıl da Türkiye’de gösterdi ve Türkiye’de Twitter’da en çok konuşulan takım Ferrari oldu.

Türk taraftarlar Michael Schumacher’i özledi

En çok retweet edilen tweete baktığımızda bir efsanenin özlediğimiz yüzünü görüyoruz. Görünüşe göre Türk taraftarlar Michael Schumacher’i hala hatırlıyor ve özlüyor. İçinde Schumacher’in de yer aldığı bir reklam videosu içeren tweet, Twitter’da yine büyük etkileşim aldı ve nostalji rüzgarları estirdi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu