Herkese Merhaba,
Aracim 2005 model 82 bin km'de. Olabildigine orjinal korumaya calismaktayim.
Aracim 2005 model 82 bin km'de. Olabildigine orjinal korumaya calismaktayim.

Acikcasi 5. Minim oldugundan oturu baya icli disliyizmini karakter olarak kullanicisini her anlamda tatmin edebilen bir otomobil. Bu nedenle tercih sebebi ve vazgecilmez olmakta. Yakit olarak beklentinin ustunde olabilir fakat performans ile kiyaslandiginda normal karsilamakta fayda var
![]()
piyasadakilerin büyük bölümü lpgli, açıkçası lpgye ihtiyaç duymayacağım düzeydeyse pek tercih etmem ama lpg uyumu nasıl sizce motorun?
Ben cevremde hic lpgli gormedim. Bana kalirsa lpg cooper s ve jcw versiyonlar icin buyuk haksizlik olur. Arac buram buram benzinle beslenmek ve hizmet etmek icin can atiyortest imkani olursa tum uyeler izlemis olur.
Sahibinden.com üzerinde baktıklarımda çok fazla vardı o yüzden genelleme yapmıştım. Parça masrafları nasıl acaba?
Mini'nin bazi kasa ve modelleri fazlasiyla ele dustugunden lpgli modele rastlamak mumkun. Parca masrafi olarak siradan bir otomobile gore %50 ile %75 arasinda fark olabilir. Mini evin 2. Araci olarak haftasonlari kullanimi seklinde dusundugunuzde hic de goze gelmeyen maliyetde bir otomobil![]()
Tamamdır teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için![]()
1.6 s cabrio versiyonları favorimdir ama sizinkinin rengi ve koltuklarıma bayıldım güle güle kullanın![]()