Adil Kullanım Kotası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alfhonso

Hakan BIÇAK
İnfazcı
Yönetici
Admin
24,779
36
Marka
Mercedes
Yıllardır en çok dert yandığımız konulardan biri olan Adil Kullanım Kotası sorunsalı için bi düzenleme geldi, 1 Mayıstan itibaren gece 02:00 ile sabah 08:00 saatleri arasında AKK kapsamına girmeyecek .

Kaynak: Webtekno

AKK geçtikten sonraki hızlar şu şekilde;
Adil-Kullanim-Kotasinda-onemli-1-Mayis-duzenlemeleri-Neler-degisecek90331_1.jpg

Benim bu ayın 15'inde bitiyor sözleşme. Çok kötü bir döneme geldi. İptal edip Mayıs sonrasını mı beklesem acaba? Kimisi mayıs sonrası fiyatlar artacak diyor, kimisi sözleşmeyi 1 Mayıs öncesi yenilersen AKN olayından yararlanamayacaksın diyor ama sanmıyorum öyle şeyler olacağını.

Bakacağız artık duruma.

Benim bu ayın 15'inde bitiyor sözleşme. Çok kötü bir döneme geldi. İptal edip Mayıs sonrasını mı beklesem acaba? Kimisi mayıs sonrası fiyatlar artacak diyor, kimisi sözleşmeyi 1 Mayıs öncesi yenilersen AKN olayından yararlanamayacaksın diyor ama sanmıyorum öyle şeyler olacağını.

Bakacağız artık duruma.

Aaaynen benim de öyle bu ay bitiyor tam tarihe bakmadım ama, çok kararsızım apartmana superonline şebekesi döşendi 100 mb'e kadar garanti veriyorlar aklımı çelecekler bu gidişle

Anlat anlat ben ttneti kapattırıp superonline'aaa geçmek istiyodum anlat ne biliyosan :D
binalarda server kurarlar fiber hat için ve sözleşme imzalanır, bizim sözleşme bittikten sonra binadan para istediler yenilemeye bina vermeyince binanın serverinin gelip resmen fişini çektiler, ben bi gidip server odasına bakınca çaktım aradım binbir yalanla geçiştirmeye çalıştılar en son bağırdım telefonda gelin siz acın yoksa ben kendim acıcam serveri diye 2 saat geçmeden kapıya gelmişlerdi

binalarda server kurarlar fiber hat için ve sözleşme imzalanır, bizim sözleşme bittikten sonra binadan para istediler yenilemeye bina vermeyince binanın serverinin gelip resmen fişini çektiler, ben bi gidip server odasına bakınca çaktım aradım binbir yalanla geçiştirmeye çalıştılar en son bağırdım telefonda gelin siz acın yoksa ben kendim acıcam serveri diye 2 saat geçmeden kapıya gelmişlerdi

bizim binalara şebeke kuruldu da server falan var mı bilmiyorm bütün mahalleye denizlinin yarısına kendi altyapısını döşedi superonline

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...