Yıllardır en çok dert yandığımız konulardan biri olan Adil Kullanım Kotası sorunsalı için bi düzenleme geldi, 1 Mayıstan itibaren gece 02:00 ile sabah 08:00 saatleri arasında AKK kapsamına girmeyecek .
Kaynak: Webtekno
Kaynak: Webtekno
AKK geçtikten sonraki hızlar şu şekilde;
![]()
ben daha yeni yenilettim,
Eyvallah ciğerimTam da ttnet taahhütüm bitiyor bu ay, superonline geçsemmi geçmesemmi arasındaydım
ben daha yeni yenilettimbir söyleti var kontratı devam eden müşteriler yararlanamayacakmış sanırım ne kadar doğru bilemiyorum
![]()
Saatler ters ama buna da şükür.
Abi öyle bir şey olamaz sözleşmede yazıyorsa ayrı.ben daha yeni yenilettimbir söyleti var kontratı devam eden müşteriler yararlanamayacakmış sanırım ne kadar doğru bilemiyorum
![]()
bilmiyorum. Araştırıyorum bulamadım daha bir şey.Abi öyle bir şey olamaz sözleşmede yazıyorsa ayrı.
Benim bu ayın 15'inde bitiyor sözleşme. Çok kötü bir döneme geldi. İptal edip Mayıs sonrasını mı beklesem acaba? Kimisi mayıs sonrası fiyatlar artacak diyor, kimisi sözleşmeyi 1 Mayıs öncesi yenilersen AKN olayından yararlanamayacaksın diyor ama sanmıyorum öyle şeyler olacağını.
Bakacağız artık duruma.
yanlış bu liste 50 mgbt internet kullanıyorum akk doldumu 5 mgbt'e düşüyorAKK geçtikten sonraki hızlar şu şekilde;
![]()
yanlış bu liste 50 mgbt internet kullanıyorum akk doldumu 5 mgbt'e düşüyor
geleceğe bi comment bıraktım ben, bu yürürlüğe girsin gene bir yol bulup o akk bize uygulanacak.e değişecek işte yeni düzenlemeyle bu hale gelcek)
geleceğe bi comment bıraktım ben, bu yürürlüğe girsin gene bir yol bulup o akk bize uygulanacak.(not:sonradan çaktım yeni düzenleme olduğunu )
her haltı beklerim ben, süperonline kullanıcısıyım öyle çakallıklar ve oyunlar yapıyorlar bir bilsen, bana yutturmaya çalışıtıklarını anlatsam roman olurValla mevcut kontratlara geçerli değil gibi bi mevzu dönüyor şaşırmam açıkcası![]()
her haltı beklerim ben, süperonline kullanıcısıyım öyle çakallıklar ve oyunlar yapıyorlar bir bilsen, bana yutturmaya çalışıtıklarını anlatsam roman olur![]()
binalarda server kurarlar fiber hat için ve sözleşme imzalanır, bizim sözleşme bittikten sonra binadan para istediler yenilemeye bina vermeyince binanın serverinin gelip resmen fişini çektiler, ben bi gidip server odasına bakınca çaktım aradım binbir yalanla geçiştirmeye çalıştılar en son bağırdım telefonda gelin siz acın yoksa ben kendim acıcam serveri diye 2 saat geçmeden kapıya gelmişlerdiAnlat anlat ben ttneti kapattırıp superonline'aaa geçmek istiyodum anlat ne biliyosan![]()
binalarda server kurarlar fiber hat için ve sözleşme imzalanır, bizim sözleşme bittikten sonra binadan para istediler yenilemeye bina vermeyince binanın serverinin gelip resmen fişini çektiler, ben bi gidip server odasına bakınca çaktım aradım binbir yalanla geçiştirmeye çalıştılar en son bağırdım telefonda gelin siz acın yoksa ben kendim acıcam serveri diye 2 saat geçmeden kapıya gelmişlerdi