HABER 2018 Renault Megane RS, kamuflajını çıkarttı!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Merakla beklenen Renault Megane RS, yakın zamanda düzenlenecek tanıtım ile resmen görücüye çıkacak. Ne var ki yeni Fransız’ı görmemize günler kala casuslar otomobili fotoğraflamayı başardı!

Megane RS “ilgi çekici” görünüyor.

Tamamen yenilenen dördüncü jenerasyon Renault Megane’nin performanslı versiyonu, bir süredir kardeşi Megane GT’nin kanatları altında test ediliyordu. Otomobil casusu Ferd’in sızdırdığı görüntüye göre sert hot-hatch, ilk defa kamuflajı olmadan görüntülendi.

Arka kısmı görüntülenen otomobilin tek kare görselinde göze ilk çarpan detay, tamponun alt kısmındaki detaylı difüzör bölümü. Arkadan bakıldığında rahatça görünecek şekilde dizayn edilen karbon difüzörün ortasına trapezoid şeklindeki egzoz başlığı eklenmiş. Tamponda yer alan hava yarıkları, ortası eğimli spoyler ve ince yanaklı lastikler ise aerodinamiğe katkıda bulunan detaylar olarak göze çarpıyor.

Honda Civic Type-R’ın rekorunu kırmaya çalışacak!

Önden çekişli olarak yollara çıkacak Renault Megane RS’nin kaputunun altında yepyeni bir motor bulunacak. Alpine A110‘da yer alan 1.8 litrelik turbo motorun yanı sıra Mercedes-Benz üretimi 2.0 litre turbo bir motor da ihtimaller dahilinde yer alıyor. 300 beygir güç üretmesi beklenen otomobil, 6 ileri manuel ya da 7 ileri çift kavrama şanzıman seçenekleri ile satışa sunulacak.

Yeni Renault Megane RS, 26 Mayıs’ta düzenlenecek F1 Monaco GP öncesinde bir etkinlik ile tanıtılacak. Renault’un, otomobili yollara çıkarmadan önce Honda Civic Type-R’a ait rekoru kırmak için Ring’e çıkarmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

1 arasında 3




Read the whole post here.
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım