HABER Seat Arona aramıza katılmaya hazır görünüyor!

hacioglukaan

Asfalt Kurutucu
7 Eyl 2016
47
118
685
Bursa
Marka
Fiat
Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Ateca modeliyle SUV pastasından bir dilim almaya niyetlenen Seat, bu kez ‘Arona‘ adında yeni bir model üzerinde çalışıyor.

Boyutsal anlamda Ateca’dan küçüklüğüyle göze çarpan yeni model, test edildiği sırada casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi. İbiza’nın da makyajlanmasıyla birlikte ‘Acaba küçük bir Ateca mı geliyor?’ sorusunu akıllara cereyan ettiren Arona şimdiden medyanın merkezine oturdu.


‘Bir İbiza’yı biraz yükseltin, 2 yanına da Leon çizgileriii, işte şimdi oldu!’
Peki nasıl görünüyor?

İlk bakışta sahip olduğu halojen farlar ile kendinden soğutan modelin tanınmamak için İbiza maskesi takıyor olabileceği üzerinde duruluyor. Biraz daha derine inildiğinde ise modelin bir SUV’den çok crossover’ı andırdığı rahatça söylenebilir.

Daha yüksek ve daha geniş, aynı zamanda işlevsel, bir İbiza arayan kullanıcılarını nişan aldığı düşünülen Seat’ın aradaki kamuflajları ne zaman kaldıracağı ise bir merak konusu. Çünkü bahsi geçen model oldukça satışa hazır görünüyor.

14 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan Frankfurt Motor Show‘da örtüsünü kaldırması beklenen modelin şimdiden beklentileri yükselttiği aşikar.

1 arasında 5





Görsel kaynağı: motor1.com

Gelin rotadan ayrılalım: Arona kelimesini Google’da arattığınızda 2 adet lokasyona ulaşıyorsunuz. Bunlardan ilki İspanya’ya bağlı (Tenerife)Kanarya Adaları’nda yer alan oldukça egzotik bir adanın denizi gören bir ilçesi.

Diğeri ise İtalya’nın Piedmont bölgesindeki Novara ilindeki ufak bir ilçe. Bence şuan Seat’ın hangisini kast ettiğini anlayıp çoktan bahsi geçen yeri aramaya başladınız bile…

Read the whole post here.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk

Ormanci

Elit Apaçi
10 Eki 2016
80
41
970
42
İstanbul
Yeni Ibiza'da kompakt sınıfa ait şaka gibi bir bagaj hacmi var (380lt). Bunun da biraz daha genişleyip şöyle 400-420lt gibi birşey sağlarlarsa, küçük SUV segmentinde bagaj anlamında rakipsiz olur.
 

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
Yeni Ibiza'da kompakt sınıfa ait şaka gibi bir bagaj hacmi var (380lt). Bunun da biraz daha genişleyip şöyle 400-420lt gibi birşey sağlarlarsa, küçük SUV segmentinde bagaj anlamında rakipsiz olur.
Evet yeni kasada bagaj 60 litre buyumus ama fiyati ne kadar degisti acaba.
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım