HABER Karşınızda yeni 8 Serisi!

ctanguner

Panpa
7 Eyl 2016
356
1,193
3,095
İstanbul
BMW yeni 8 Serisi konseptini 26 Mayıs’ta Villa d’Este’de düzenlenecek zerafet yarışmasında tanıtacak, fakat konseptin fotoğrafları organizasyondan bir gün önce ortaya çıktı.

Dev böbrekler, zarif farlar

Birkaç gün önce BMW’nin basına verdiği silüet görseline kıyasla bu fotoğraflarda gördüğümüz otomobil çok daha gösterişli. Yeni 8 Serisi konsept, ilk nesil 8 Serisi gibi tek kapılı bir Grand Tourer. Yeni otomobilin ön tasarımını devasa böbrekler domine ediyor. İnce ve zarif farları takip ederek yan tarafa geçtiğimizdeyse geniş hava kanallarını ve büyük fren disklerini çevreleyen hafif alaşım jantları görüyoruz.

BMW-8-Series-Concept.jpg


Konseptin arka kısmını gösteren fotoğrafın çözünürlüğü biraz düşük, ancak tavan çizgisinin akıcı bir şekilde aşağı eğilerek kasaya entegre spoylerle birleştiği görülüyor. Konseptin arka tamponu da tıpkı önde olduğu gibi agresif görünüyor ve çift çıkışlı egzoza ev sahipliği yapıyor.

6’nın yerini mi alacak?

Konsept 2018 yılında tanıtılacak seri üretim 8 Serisinin bir “ön gösterimi” olarak görücüye çıkacak. Bavyera’lı GT kısmen 6 Serisinin yerini alacak. Markanın genel başkanı Harald Krüger yeni 8’i “BMW ürün gamına saf otomotiv cazibesi katacak gerçek bir rüya otomobil” olarak tanımlıyor.

1 arasında 3




Read the whole post here.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Akın

aascarr

Asfalt Kurutucu
18 Kas 2016
5
6
595
bence biraz o zarifliğini alıp daha sportif yapmışlar ben beğenemedim galiba alışmam lazım
 

ceyhansuyu

Panpa
8 Eyl 2016
499
1,229
2,520
38
Güzel olmuş bunu alabilcek gücüm olsa büyük ihtimalle tercih etmem sanki.
 

sunake

Profesör
8 Eyl 2016
269
371
1,445
Yakinda direk bobrek tasariminda araba yapacak bu BMW ya. Suyunu cikardilar artik.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

glasius

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
9
2
595
Yandan ve arkadan Aston Martin Vanquish gibi, önden de böbrekler olmasa, farlar japon arabası gibi. BMW'nin karakteristik tasarım özellikleri böbrekler dışında yok.
 

glasius

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
9
2
595
bence o açıyla gelmiyor c sütunu. onun olması için camın alt çizgisinin düz gelmesi lazım. yani yere paralel. ama bunda açı var:))
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım