HABER BMW, AMG'nin 50. yılında Mercedes'i kutluyor!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Geçtiğimiz yıl Mercedes, ezeli rakibi BMW’nin 100. yılı adına ironik bir video hazırlamıştı. Sonu biraz alaycı biten bu klibin ardından BMW’den geç de olsa bir cevap geldi. Hem de AMG’nin kuruluşunun 50. yıl dönümünde!

BMW, Mercedes’ten intikamını donut ile aldı!


1 yıl önce Instagram’da paylaşılan videoda BMW’nin Mercedes’ten 30 yaş genç olduğu belirtilmiş ve aradaki sürenin sıkıcı olabileceğine vurgu yapılmıştı. Alman markanın M performans birimi, geçtiğimiz günlerde Nürburgring’de benzer bir kutlamaya imza attı. Pistte bulunan gösteri bölgesini kaplayan Bavyeralı marka, “Siz kek ısmarladınız, biz donut yaptık.” sloganıyla AMG’yi tebrik etti. Bu kutlama mesajının yanında bulunan donut çizen M4 görseli ise işleri acımasızlaştırmış.

İşin aslına bakarsanız iki marka da rekabet anlamında tatlı bir telaşa girmiş durumda. AMG, Ring’deki 50. yıl kutlamalarında GT3 Edition 50 adında çok özel bir modelini tanıttı. BMW ise birkaç gün içerisinde İtalya’da düzenleyeceği tanıtımda duyuracağı 8 ve M8 konseptleri ile rakibine yanıt verecek.


Read the whole post here.
 
Son düzenleme:

glasius

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
9
2
595
Benzinle çalışan içten yanmalı motora sahip ilk otomobili Karl Benz 1885'de yaptı. Başka soru?
 

Reventon

Asfalt Kurutucu
26 Eyl 2016
18
1
595
"Mercedes’in BMW’den 30 yaş genç olduğu belirtilmiş ve aradaki sürenin sıkıcı olabileceğine vurgu yapılmıştı." Yanlış yazılmış, genç olan BMW.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım