Bende sorun falan yok ben çok düzgünüm bence azçık şöyle olmam gerek sanırım200 kızla tanışıp işi bitiremediysen sorunu bi de kendinde ara panpa sen bunu duymak istiyosun galiba![]()
Bende sorun falan yok ben çok düzgünüm bence azçık şöyle olmam gerek sanırım200 kızla tanışıp işi bitiremediysen sorunu bi de kendinde ara panpa sen bunu duymak istiyosun galiba![]()
Valla hata net olarak onlarda kötü alışkanlığımız yok muhabbettiniz var yani mağaradan çıkmadık maddi manevi çok şükür bir sıkıntım yok e dersler iyi international bir sitede part-time editroluk yapıyorum daha ne?Orhan acı gerçeği söyledi. 200 kızdan bi tane bile sana uygun olanı yoksa hata sende kusura bakma ceyhun
Valla hata net olarak onlarda kötü alışkanlığımız yok muhabbettiniz var yani mağaradan çıkmadık maddi manevi çok şükür bir sıkıntım yok e dersler iyi international bir sitede part-time editroluk yapıyorum daha ne?
200 kız dedin diye o sayı üzerinden gidiyorum. Ben bile tanışmamışımdır o kadar kız ile maşallah.Bende sorun falan yok ben çok düzgünüm bence azçık şöyle olmam gerek sanırım
İşte burdan da şu sonuç çıkıyor benim nesilde üretilen kızlar problemli. Cevremde benim gibi çok arkadasim var ama nedense hepimiz sap geziyoruz. 200 olmasın 150 olsun abi seni mi kiracaz200 kız dedin diye o sayı üzerinden gidiyorum. Ben bile tanışmamışımdır o kadar kız ile maşallah.
Ama 200 kızın içinden kendine göre birini bulamadıysan belki yanlış insanlar ile arkadaşlık kuruyosundur he?
İşte burdan da şu sonuç çıkıyor benim nesilde üretilen kızlar problemli. Cevremde benim gibi çok arkadasim var ama nedense hepimiz sap geziyoruz.
olmaz o 18 yaşına gelince kendince temiz aile kızı bulunca nikah basıcam diyodudaha yaşınız çok küçük o yüzden olabilir mi ? ulan benim ilk kız arkadaşım 19 yaşında oldu be, onun öncesi lise arkadaşlığı hep
Bu başlığın altında yakın cigaraları yazacağım bi anı anlat be abidaha yaşınız çok küçük o yüzden olabilir mi ? ulan benim ilk kız arkadaşım 19 yaşında oldu be, onun öncesi lise arkadaşlığı hep
olmaz o 18 yaşına gelince kendince temiz aile kızı bulunca nikah basıcam diyodu![]()
Valla hala diyorum öyle biri olsun başımın üstünde yeri var ama yok bu şeye benziyor Türkiye'de stock Toyota Supra bulmayaolmaz o 18 yaşına gelince kendince temiz aile kızı bulunca nikah basıcam diyodu![]()
Yeni nesilden ben de şikayetçiyim. Erkek-kadın cinsiyetinden bağımsız söylüyorum bunu. Aptal bir cahil özgüveni, dünyayı yaratmış gibi bir hava, lüks takıntısı, halden anlamama vs. liste uzayıp gider.. Ben bunun son 10 yılda bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Özellikle bunu diziler üzerinden yaptılar. Eskiden ne güzel Çocuklar Duymasın,
7 numara, Mahallenin Muhtarları gibi sevgiyi, aile olmanın kıymetini anlatan diziler vardı. Şimdikiler ahlaksızlıktan başka bir şey değil. Ahlaksız ve apolitik gençlik yaratıldı. Ben şu hayatta tek bir şeye inanıyorum: Bir toplumun ahlak sistemi çökerse, ülke çöker. Atatürk'ün çocukları böyle olamaz, olmamalı. Bu gençler böyle oldukça Ziya Paşa'nın hicivi geliyor aklıma:
"Ne günlere kaldık ey gazi hünkar, katır mühürdar oldu, eşek defterdar!"
Valla bizim ne suçumuz varmış kadınların başının altından çıkıyor onlara karşı tepki olarak gelişiyor bunlar. Onlar normal olurlarsa bizde oluruz.Sadece kadınlarda değil, erkeklerde de aynı durum söz konusu. ERkekler kadınları sevmiyor, suçluyor. Kadınlarda da tam tersi.
Valla bizim ne suçumuz varmış kadınların başının altından çıkıyor onlara karşı tepki olarak gelişiyor bunlar. Onlar normal olurlarsa bizde oluruz.
Bak söylemeyi unuttum güzel tenis oynarım be eskiden galatasarayin altyapısında yuzucuydum. Bunlarda mi yetmiyor eğer zaten deminden beri saydigim şeyler yetmiyorsa yuh artık. Ha ekstra olarak olabildiğince dini bütün efendi bir kişiliğimdir. E daha ne olsun ama yanisen normal misin yani? olm az önce kendi özelliklerinden bahsederken dersler iyi bi sitede editörlük yapıyorum dedin bu hiç bir kız için + bir şey değil ki ? Ha derslerinin iyi olması bi nebze olabilir beraber ders çalışırsınız ama sınav dönemi geçince suratına bakmaz anca. Sen önce kendini geliştireceksin ki karşı taraftan bir şey bekleyebilesin
Öyle deme güzel kardeşim. Kadınlar kadar olmasa da yeni nesil erkekler de cinsleşti. Nargile kafelerden çıkmayıp ağzında 2 metre içinden duman çıkan odun parçasıyla instagramda özlü söz yazıp paylaşan, balondan delikanlılık kasan sahte tipler çok görüyorum. Konuşsan beynindeki toplam kelime haznesi 20. Saç kesimi italyan ama kimlik MalatyaValla bizim ne suçumuz varmış kadınların başının altından çıkıyor onlara karşı tepki olarak gelişiyor bunlar. Onlar normal olurlarsa bizde oluruz.