Hoşaf Kavurma olarak sanata da el atalım dedik ve müzik dalında grup pıhtı ile anlaştık. Ahaliye hayırlı olsun...
https://twitter.com/gruppihti
https://twitter.com/gruppihti
Hele şükür geldin be muhtarmuhtar geldi yamaca toplanın
Dinliyoruz başkanımHHA (Hoşaf Haber Ajansı)
Hoşaf&Kavurma başkanı Musalla Hıyk ın başında vuku bulan olaylar yakında halka arz edilecektir...
Üstad ne zaman halka arz edilecek beklemekten arabanın muayenesi geldi.HHA (Hoşaf Haber Ajansı)
Hoşaf&Kavurma başkanı Musalla Hıyk ın başında vuku bulan olaylar yakında halka arz edilecektir...
Plan yapıyordur planÜstad ne zaman halka arz edilecek beklemekten arabanın muayenesi geldi.
Hayırlı olsunEvet. Şimdi de size hayatın dalgalarında sürüklenip giden musalla yı anlatayım biraz. 2014 yılının ortalarına doğru hoşaf kavurma ve otopark arasındaki siyasi çekişmelerden ötürü bu siteye nüfuz etmeye karar eyledim. o zaman ki adıyla şimdinin forumu olan sohbette hızlı yükselme girişiminlerinde bulundum. lakin otopark ın takipçi adını verdiği bir takım kişiler (ben onlara gudubet-ül huşu diyorum) tarafından şahs-ı zatım kabul görmedi ve tartaklamaya varan olaylar vuku buldu. bunun üzerine yönetimin de bana göstermiş olduğu tutum hiç hoş olmadı. (not:tahmin edeceğiniz üzere banlandım) artık hoşaf kavurma otopark savaşı resmen başlamıştı. bu sitedeki muhtarlığı istiyordum. defalarca yeniden sefere çıktım ve sonunda buradayım... burada kalacağım. hak ettiğim muhtarlığı aldım.
Başarılarınızdan dolayı tebriklerimi hürmetle sunarım.ve albay fırlatıldı. evet yanlış duymadınız. albayımız @motorsinann kavurthoşaf13 isimli uzay mekiği ile aya ayak bastı. görüntülerde 1.47 2.05 arasında albayımızın mırıldandığı şarkı aşağıda linkini de verdiğimiz meşhur erzurum türkülerinden kavurma koydum tasa... tebrikler albayım...
Siz nasıl uzay merkezisiniz yahu daha albayı takip bile edemiyorsunuz, bozuk araçla uzaya cikartiyorsunuz.şu anda albayımızla olan bağlantıyı kaybettik. dünyanın dönüşü ile birlikte teleskobun görüş alanından çıkan albay @motorsinann la hiçbir şekilde bağlantı kurulamıyor...
bağlantılarımızla görüşüyoruz. albayımızın kaybolması diye bir şey aklınıza gelmesin...Siz nasıl uzay merkezisiniz yahu daha albayı takip bile edemiyorsunuz, bozuk araçla uzaya cikartiyorsunuz.