208 gti vs 116i stage1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlarla her cumartesi buluşup değişik videolar çekiyoruz, Ankara'da olup aramızdaki bu küçük roll e aracıyla katılmak isteyen herkesi bekleriz, iyi seyirler :)

Unutmadan, instagramda @nightriders99 hesabımızı takip edebilirsiniz.

Video açıklaması: Arkadaşlar merhaba;
Arkadaşımla çevre yolunda birkaç deneme yaptık, benim aracımda(116i) 3 kişi idik, diğer araç 2 kişiydi, totalde kişi olarak 100 kg daha ağır, araçtan dolayıda (1385-1260)120kg ekstra ağırlığımız vardı. Yazılım Ankara US Performance'da stage 1 olarak yapılmıştır. Aracın rahatlaması için Çopur Egzoz'da spor katalizör taktırdım. Orijinal kat ile dyno ölçümü 208hp 332nm tork olarak çıkmıştır. İki araçta da kn kutu içi filtre var. 208'de IAT(emme hava sıcaklığı) çok çabuk yükseldiği için araç şişmiştir. Aklınıza takılan soruları yorum bölümüne yazabilirsiniz. İyi seyirler :)

Eğlenceli bir gece olmuşa benziyor, Ankara'dayım daha önce Roll tecrübem olmadı,çok da hoşuma gitmiyor ne yalan söyleyim ama videoyu izleyince birazcık canım çekti:p.Şu an araç yok ileride alınacak aracın da bunlarla boy ölçüşen seviyede araç olacağını zannetmiyorum, vesselam çekilen videoları da keyifle izleriz.116D'de olsa yazılımı yiyince 208'i çokca tokatlamış.o_O Sizin bir ara aldığınız Golf'e ne oldu acep?

Son düzenleme:
208 ağırlık avantajını kalkışta çok iyi kullanmış ama çok da numarası yok. 116'nın bu kadar iyi gitmesine şaşırdım.

Açıklamada yazdığım gibi, 208 GTI fabrikadan sıkıntılı olarak çıkmış bir araba, bu hafta mühendislerin atladığı o hatayı. inşallah düzelteceğiz, daha iyi bir intercooler ve komple egzoz ile :) emme hava sıcaklığı çok yükseliyor, o kadar saçma bir mühendislik var ki arabada insan hayret ediyor.

Eğlenceli bir gece olmuşa benziyor, Ankara'dayım daha önce Roll tecrübem olmadı,çok da hoşuma gitmiyor ne yalan söyleyim ama videoyu izleyince birazcık canım çekti:p.Şu an araç yok ileride alınacak aracın da bunlarla boy ölçüşen seviyede araç olacağını zannetmiyorum, vesselam çekilen videoları da keyifle izleriz.116D'de olsa yazılımı yiyince 208'i çokca tokatlamış.o_O Sizin bir ara aldığınız Golf'e ne oldu acep?

Araç 116i yalnız, 136 lık olan. Aracı alınca kap gel, her türlü roll ü yapıyoruz, Lancer vs Swift çekmiştikte o havada kaldı, instagram sayfasında daha çok video var, bakabilirsin :) Bu arada Golf'te de yazılım var şu an, cürumu belli o arabanın, yazılım bile kurtarmadı, ona stage2+ para bulursam bi girmeyi düşünüyorum 200-220 hp :) Şu an bir arızam var, 2. ve 3. viteste 3000 devirden gaza çökersem ve bunu 3 kere yaparsam motor arıza ışığı yakıyor, sebebi turbo istenilen basıncı basamıyor. Bi yazılımı elden geçireceğiz bakalım hafta içi, umarım düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...