Opel Corsa S ve Opel Grandland X

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GARAJ TV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GARAJ TV

Panpa
6,305
Corsa'nın yeni S paketi gelmesi gündemde araba 1.4 turbo 150bg 220 tork 6 ileri manuel var 0-100 8.9 sn 80-120 (sanırım 4.viteste) 9.9 sn alıyor. Buna ek olarak bir de donanımları var
7 inç ekran
17 inç jantlar
Hidrolik direksiyon?!
spor ön koltuklar
Opc egzozlar gibi yani astra daki opc line gibi donanımlar var. Tabii fiyat önemli ve ülkemize geleceği hakkında kesin bilgiye ulaşamadım ama eğer gelirse şuanki kur ile fiyatı ortalama 78k-80k olacağı söyleniyor.

Grandland X bildiğiniz üzere Opel'in yeni suv'u bu araç hakkında da bir kaç bilgiye ulaştım. Bu araba bildiğiniz gibi Psa platformu ile üretilecek. Bundan dolayı 1.2t 130bg benzinli ve 1.6 120bg dizel motorlar ile gelecek. Nasıl donanımlarla geleceği hakkında net bir bilgi öğrenemedim ama fiyatları 108k ile 165k arasında olacakmış. Tabii opsiyon donanımlar hariç.

Bu ulaştığım fiyatlar şuanki euro kuruna göre ve maalesef kesin bilgi değil daha değişik gelirse lüften küfretmeyin :(

Warmhatch olarak çok iyi bence. Fiyat olarak kabul edilebilir diyelim artık hiçbir araba fiyatı bana düzgün gelmiyor tabii tahminin tutarsa onu da belirteyim :D
Normal corsada elektrikli direksiyon var bildiğim kadarıyla ve bunda hidrolik kullanılıyor diye özellikle yazdıklarını düşünüyorum ve takdir ettim doğrusu, İnşallah bu modaya tüm firmalar uyar :)
Opc deki kilidi ve bremboları alıp takarsın ve virajdan viraja atlarsın. Altyapı olarak da düzgün sonuçta ve manuel olması da cabası.

Warmhatch olarak çok iyi bence. Fiyat olarak kabul edilebilir diyelim artık hiçbir araba fiyatı bana düzgün gelmiyor tabii tahminin tutarsa onu da belirteyim :D
Normal corsada elektrikli direksiyon var bildiğim kadarıyla ve bunda hidrolik kullanılıyor diye özellikle yazdıklarını düşünüyorum ve takdir ettim doğrusu, İnşallah bu modaya tüm firmalar uyar :)
Opc deki kilidi ve bremboları alıp takarsın ve virajdan viraja atlarsın. Altyapı olarak da düzgün sonuçta ve manuel olması da cabası.
Tahmin olduğunu kim söyledi çok gizli bilgiler bunlar :P :D
Evet corsa da elektrikli direksiyon var bu araba için özel hidrolik kullanmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...