Bu kızlardan birisi dizi de mi oynamıştı? Yüzü yabancı gelmiyor. 01:07
valla bana da hiç yabancı gelmedi, cemre'ymiş adı bakalım
Bu kızlardan birisi dizi de mi oynamıştı? Yüzü yabancı gelmiyor. 01:07
Ben plakayı görene kadar taksi sandımplakayı görene kadar sövdüğüm doğrudur
Daha güzel bir dünyaya çocuk getirebildiğin bir yaş olsunMüdürüm çok sağolasın iyi dileklerin için inşallah sende 2şer tane olsun her klasmandan kapışırız nsmdkf![]()
Kaptanım çok teşekkür ederim bol'lı yıllarımız geçer inşallah
Ahaha sağolasın abimşimdi çok şaapmayalım bizi de almasınlar
Vayytt kardeşim be sağolasın yapıcaz ilerde inşallah hepsinipistte yaldır yaldır gazlayacağımız güzel günlere inşallah
![]()
Ceyhun al beni evden
Doktorum üniye gidiyorum deme öyle şeyler kaza falan olurDaha güzel bir dünyaya çocuk getirebildiğin bir yaş olsun
Başka ne sıkıntıları var ki abi?Mazda hayal kirikliklarim devam ediyor gencler kimse artik sorunsuz demesin.kaputun altindaki kece asinmis resmen bugun farkettim 90 bin deki aracta boyle seyler can sıkıcı .
Başka ne sıkıntıları var ki abi?
Ohoo yan aynasi kapanirken guneste ses yapiyor yagsiz kalmis . Bozuk yollarda arka pandizottan ses gelebiliyor tik tik sinir bozucu.vites topuzu eskidi yenilettim el freni ustu yiprandi degistiBaşka ne sıkıntıları var ki abi?
Arkadaşlar çok açıklama yapamıyorum başıma bir iş gelir diye lakin
Ohoo yan aynasi kapanirken guneste ses yapiyor yagsiz kalmis . Bozuk yollarda arka pandizottan ses gelebiliyor tik tik sinir bozucu.vites topuzu eskidi yenilettim el freni ustu yiprandi degisti
Abi o araba dikiş tutmaz artık sat bence.Mazda hayal kirikliklarim devam ediyor gencler kimse artik sorunsuz demesin.kaputun altindaki kece asinmis resmen bugun farkettim 90 bin deki aracta boyle seyler can sıkıcı .
bence de ya. Zaten çok yakıyo, satma direk boğazdan aşşaa denize salAbi o araba dikiş tutmaz artık sat bence.
Aman aman eşe dosta söyleyim de mazdadan uzak dursunlar ksmfkdkOhoo yan aynasi kapanirken guneste ses yapiyor yagsiz kalmis . Bozuk yollarda arka pandizottan ses gelebiliyor tik tik sinir bozucu.vites topuzu eskidi yenilettim el freni ustu yiprandi degisti
tovbe tovbe sorunları var dıyorum kafa buluyorlarAman aman eşe dosta söyleyim de mazdadan uzak dursunlar ksmfkdk![]()
![]()
Estağfurullah abi kafa bulmuyoruz. Sorunlar ufak her markada olabilecek şeyler onu espirili şekilde anlatmaya çalıştıktovbe tovbe sorunları var dıyorum kafa buluyorlar
Efficientgrip 3 kanallı efficientgrip performance 4 kanallı oluyor diye biliyorum. 4 kanallı egp bulursanız kaçırmayın derim. Şu an 3 yıllık egp kullanıyorum 1 kez olsun virajda bırakmadı. Fakat sert frenlerde çokça abs devreye giriyor o da yuvarlanma direncinin az olmasından dolayı. Lastikleri yenileyeceğim zaman tekrar egp alacağım inş.205/55/R16 yazlık lastik alacağım. Continental testlerde başı çekiyor ama diğerlerinin de fiyatı cezbedici.Kullandığım Petlas 4 mevsim lastikler 3.yılında, geçtiğimiz kış ve sonbaharda bir sıkıntısı yoktu ancak bu yaz sıcak havalarda hiç memnun değilim diş derinliği gayet iyi olmasına rağmen yol tutuşu ve netliği zayıf.
Şimdilik düşündüğüm lastikler bunlar:
Continental Premium Contact 5 (250 TL)
Lassa Driveways (180 TL)
Goodyear Efficientgrip (200 TL)
Goodyear Eagle Sport (200 TL)
Petlas dışında önerilere açığım.