evert bir yamukluk var gibiNeresi hocam, sağ koltuğun arka kısmı mı ?
evert bir yamukluk var gibiNeresi hocam, sağ koltuğun arka kısmı mı ?
Aynen sırt kısmında bir sıkıntı var gibi gözüküyor. Araç zaten pertten toplanma olduğu için her yerinde bir şey çıkabilir hocam.evert bir yamukluk var gibi
Araba rolls royce mu?![]()
Biri bana bunu açıklasın yauv bu nedir arkadaş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böyle adama saygım sonsuzdur. Bu kadar sakin olabildiğim gün tamam olacağım.İçimin yağları eridi.
Araba rolls royce mu?
Aman abi şeytan doldururKırmızı reçeteyle diazepam var.Nerde olduğunu unutursun.Var evde fazladan 3 tane falan
Tabi her tarafından tahmin edemeyecegimiz sorunlar çıkabilirAynen sırt kısmında bir sıkıntı var gibi gözüküyor. Araç zaten pertten toplanma olduğu için her yerinde bir şey çıkabilir hocam.
Sırtlık kısmında kırık olabilir, deri koltuk olduğu için darbe aldıysa derisi eski haline getirilememiş olabilir v.s her şey mümkün hocam.Tabi her tarafından tahmin edemeyecegimiz sorunlar çıkabilir
ama benim gözüm oraya acayip takıldı![]()
Kimyasala karşıyımAman abi şeytan doldurur![]()
Sonra kanatlanmaya çalışmayasın
![]()
Önlük cebinde mi unuttun onları da?Kırmızı reçeteyle diazepam var.Nerde olduğunu unutursun.Var evde fazladan 3 tane falan
Hee oluyo öyle psikozlu,şizofreniydi panik ataktı onlara veriyoruz bazen kalıyo eve götürüyom dolaptaÖnlük cebinde mi unuttun onları da?
Yaşar mısın yaşamaz mısın bilemem de, ben orada arabaya bakarken yanımdaki amcanın boyu 1.80 civarlarıydı, bana yakındı. 2015 Insignia kullanıcısıydı. Adam bana kendi arabasında da aynasının aynı olduğunu söyledi. 2 senedir bir koltuğu ayarlayamamış olamaz herhalde? Kaldı ki testte Muhip'in gösterdiği diz mesafesi de çok matah değildi. Benim için standart bir ölçüdür o testte görünen. Ön koltuk Muhip'e göre ayarlı, arkada Muhip oturuyor. E arabayı da uzun insanlara satmasınlar?? Astra'yı da beğenmemiştim ama yine otm. viteslisine binip önüne arkasına sığmıştım. Rahat eden alsın ne diyeyimInsignia'yı sevdim yarın eve giderken bir teste çıkayım boyum 182 cm @berkertekin abinin yaşadığı sıkıntıyı yaşar mıyım çok merak ettim.Bir de tork konvertöründe gelişme var mı bakalım.. Aslında şöyle mazda 6 yı da test edeyim tk şanzıman farkını anlamak baabında.eski kasa insignianın tepkilerini hayal mayal hatırlıyorum keşke eski kasayı da kullanabilseeydim
Ooo Comfort spec tamponun altında bir nazarlik kim vurdu orayı
Sen onu bi de bana sor bizim koy yolların virajıni bi alamassan asagasi direk uçurumAman aman gelmesin 120ye sonra yatak falan sararız hiç gerek yok120yle hiç sıkıntısız döndüğüm yerlere 140la girince inceden altıma kaçırdım açıkçası kfdjglkds