Pazar günü hangi lastiği alayım diye bön bön arabaya bakarken senin bu Conti Premium Contact 6'yı beklemen geldi aklıma, konusunu açmıştın sanırsam. Yoksa bende CPC5 alırım diyordum ilk. Sonra yine aklıma "lan bu herifler (Michelin) PS4'te 205 55 16 üreteceklerdi ne oldu o iş?" diye soru geldi. Açtım baktım ki Michelin TR'ye çoktan üretmişler, TR'ye de gelmiş. Pazartesi sabahı eve en yakın 3 bayiyi aradım, ikisi yok dedi (içimden dedim "başladık yine, meeeletecekler"
). Eskişehir Yolu'ndaki 3. bayiyi aradım (Mengerler Mercedes'in yanında), dedim patron bak komşuyuz, bende Koru'da oturuyorum, lastiği yardım PS4 alacağım acil! Sipariş geçeceksen direk gelip ödemeyi yapayım dedim. Abi gel bekliyorum dedi, hemen siparişi geçtiler, bugün sabah geldi. Hallettik.
PS4 aklıma gelmeseydi bende yine evime 2.5 km mesafede bulunan Continental'e gidecektim, ki Levent kesin daha ucuza verirdi CPC5'i, onu alacaktım. Senin CPC5 aldığını okumamıştım ama keşke biraz daha bekleymişsin. Aslında uzun süre olmadıysa kendi lastiklerini satıp PS4'e geçebilirsin diye düşünüyorum. Ben nakit 1.760₺ verdim, tanesi 440₺. Adam bildiğin lastik başı 5₺ karla sattı. Michelin Sipariş Ekranı'nda Adet: 435₺ + KDV yazıyordu. Yani aslında tane fiyatı 513₺. Görmesem inanmazdım.
Kullandıkça yazarım artık, sen merak etme orasını.