Şöyle bir durum var ama senin araba x kilo diyelim bu ağırlığa y tork lazım motor yüklü olmaması için.Ama senin motorunun max torku y-10 nm üretiyorsa devir çevirmen, max torku aldığın devri tutturman daha mantıklı. Bir de başka araba hakkında konuşalım. Araba Z kilo gerekli torku Q ;arabanın motorunun max torku q+50 üretiyor o zaman ne yapmak gerekiyor?? Arabayı max torkta kullanmamak gerekiyor fazlası yakıt sarfiyatı.Vites düşürüp daha az piston sürtünmesi vs yaptırmak gerekiyor yani büyük vitese alıp devir düşürtmekHerkes motor devrini dert ediyor. Arkadaşlar, olay devirde değil motor yükünde. Motor yük altında değilken 5000 devir cevirmek yakıt tüketimini artırmıyor. Artırıyorda, sizin düşündüğünüz kadar değil. Asıl yakıt tüketimini artıran motorun aşırı yük altında bocalaması.
Benim araba, vites boşta %15 gazla bile redline ceviriyor. Benim 4 ncü vitesde 60 km hızla gitmem, 5 nci vitesle 60la gitmemden daha ekonomik oluyor. Çünkü motor 4ncü vitesde %60 motor yüküyle yürüyor ise, 5nci vitesde %77 motor yükü ile yürüyor. Ayrıca benim en ekonomik idea hızım saate 80 km, 90 km veya 100 km değil. Saate 105 km benim en ideal hızım. Çünkü maksimum tork devirine denk geldiğinden motor yükü en düşük olduğu devire geliyor.
Örnek vereyim, 90 km hızla giderken 5,8 litre yakan araba, 100 km hızla giderken 6,4, 105 km hızla giderken 6,6 litre lpg yakıyor.
Bu da en iyi hız, en iyi sürüş süresi ve en iyi ekonomi üçgenini zirvesi oluyor. 90 ile gitmekle 105 km hızla gitme arasında 1 litre fark bile yok.
Sonuç:motor hacmi ve gücü her zaman yakıt tasarrufu karşıtı değildir.Kasa ağırlığı-motor ilişkisine bağlı parabolik bir şey
Son düzenleme: