HABER Skoda düşük bütçeli otomobil üretmek istiyor

sergensatir

Asfalt Kurutucu
22 Ağu 2017
107
62
735
Tata Motors ile olumlu sonuç alınamayan görüşmelere rağmen Skoda, gelişmekte olan pazarlar için hala düşük bütçeli bir otomobil üretmek istiyor.

Aracın temelleri veya motor seçenekleri hakkında konuşmak için şu an çok erken. Volkswagen Strateji Müdürü Thomas Sedran’a bakılırsa Çek üreticinin bu otomobil hakkında halihazırda planları mevcut. İlk başta Hindistan’da, daha sonra da İran ve Brezilya gibi gelişmekte olan piyasalarda satılacak. Otomobilin 2020 yılında piyasaya çıkması planlanıyor.

Skoda Tata ile anlaşmaya varamadı!

Çekoslovak marka, Hindistan menşeili Tata ile bir anlaşmaya varamadı. Tata böyle bir araç üzerinde kendilerine ait AMP platformunu kullanmak istediklerini öne sürerlerken, Skoda, bu platformun gelecekteki çarpışma testlerinden ve emisyon gereksinimlerinden geçmesi için daha fazla yatırıma ihtiyaç duyduğu gerekçesiyle teklifi reddetti.

Çin’e özel düşük bütçeli SUV

Önceki raporlar bize Volkswagen’in de gelişmekte olan piyasalar için düşük bütçeli araç üretmeyi planladığını gösteriyor. Fakat Volkswagen, anlaştığı markanın adını kullanacak. Böyle bir otomobil Çin’de Volkswagen’in yerel girişim ortağı FAW adıyla geliştiriliyor ve gelecekte de bu aileye uygun fiyatlı bir SUV eklenebilir.

Fotoğraftaki araç: Citigo

Read the whole post here.
 

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Skoda iş gören ucuz arabalar yapardı. Ailem 1991 model Favorit 136L ve 1994 Model Forman 135LX versiyonlarında 3 er sene sahip oldu. Özelikle Forman 135 LX ile oldukca fazla gezdiğimizi hatırlarım. Babama işinde çok yardımcı olmuştu. Yaz tatillerinde babamla şehirler arası pek çok gezerdik. Ozaman lpg yoktu benzin ucuzdu.
Malesef WV ile birleşince o skoda ruhu kalmadı. O iş gören ucuz otomobiller nerde .
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: g.c.

furkankaya585597

Profesör
8 Eyl 2016
1,778
1,064
2,420
Ortak karoser kullanımını sevmiyoruz ama maliyeti baya düşürüyor. Skoda yine ucuz araba üretir ama markalar gitgide segment yükseltmek istiyor. Arabalar kalitelileştikçe sorunlar azalıyor. Bu sayede de servis masrafları düşüyor. Ucuz araba olarak g.c.'nin de dediği gibi Lada'lar var ama onlar da ülkemize gelse çok ucuz olmaz.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım