İkisinin boyutları hemen hemen aynı fakat bu araç Golf'ün SUV modeli olarak lanse ediliyor ki seneye T-Cross adı altında Polo'nun SUV versiyonunun tanitilacagini canlı yayın ile yapılan tanıtımda duyurdular. Ayrıca diyeceksiniz ki VAG grubu neden Q2 varken böyle bir aracı piyasa sundu, neden kendi ayaklarına sıkıyorlar?? efenim bu araç ile Q2 arasında ortalama 3.500k euro fiyat farkı olacakmış ayrıca bu araç dashboard da sahil olmak üzere yumuşak plastik gibi malzemelere sahip değil yani malzeme kalitesi ve fiyat farkı sayesinde VAG bu iki aracı birbirinden ayırmak istiyor. Bana kalırsa araba gayet güzel olmuş 1.5 ve 2.0 TSI ile çok can yakar gibi duruyor ama birde şöyle bir durum var ben bu arabayı alsam ikk yapacağım şey dashboard ve kapı üstlerino ya deri kapatırım yada alcantara kapatırım çünkü sert plastik sevmiyorum

. Tabii bode şu var bu araba nerden baksan 18k euro gibi bir fiyata sahip olacak ve neden Polo'da yumuşak plastik kullanılırken bu araçta yumuşak plastik kullanılmıyor doye sorarlar adama

.