HABER Kaput yıldızı C Serisi'nde kaldırıldı

sergensatir

Asfalt Kurutucu
22 Ağu 2017
107
62
735
Bir zamanlar Mercedes-Benz’de kaput yıldızı olmazsa olmazlardandı.


Spirit of Ecstasy.
Rolls Royce’un “Spirit of Ecstasy” adlı kaput süsü kadar olmasa da Mercedes’in yıldızı da hala kullanıcılar ve tabii ki de hırsızlar için değerli. Fakat Car & Driver‘ın öğrendiği bilgilere göre 2017 model yılından sonra C Serisi otomobillerde artık kaput yıldızı olmayacak. Daha genç kitleye hitap eden bu otomobil için görünüşe göre kaput yıldızı artık demode görünüyor.



Yıldız, “Luxury” paketinin bir parçası

Aslında 2017 C Serisi’nde kaput yıldızı 350 dolarlık bir paketin parçası olarak sunuluyordu, yani opsiyoneldi. Kaputtaki yıldız sizin için olmazsa olmaz mı? Bu aksesuar daha büyük, daha pahalı E Serisi’nde ve ihtişamlı S Serisi’nde hala mevcut. Fakat yıldız AMG modellerinde sunulmuyor. Fazla üzülmeyin, size bir de iyi haberimiz var! Bu durumdan şu an için sadece ABD’deki müşteriler muzdarip. Kaput yıldızıyla birlikte gelen “Luxury” paketi Avrupa‘daki modellerde hala opsiyon olarak sunuluyor.



Daha önce Mercedes-Benz kullanmış olanlar illa ki deneyimlemişlerdir, hırsızların ve aracınıza zarar vermekten zevk alan insanların gözdesi olan kaput yıldızını yenilemek oldukça pahalıya patlıyor. Yenilemediğiniz sürece de kaputta küçük bir delik ile dolaşıyorsunuz. Bu yeni C Serisi sahipleri için artık bir sorun teşkil etmeyecek.



Read the whole post here.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: EmreKRC

Samed M.

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
1,347
3,278
3,770
24
Antalya
Marka
Hyundai
Tabi adamlarda gençler C yaşlılar S alabiliyor. Onlar keyfine göre biz para neye yeterse, ki şuan ki fiyatlarla hiçbir şeye yetmiyor o ayrı.
 

alptamer

Profesör
26 Eki 2016
995
1,903
2,270
İstanbul
Marka
BMW
Bir marka en ikonikleşmiş objesinden uzaklaşıyorsa, felsefesinden çoktan uzaklaşmış demektir.
Yazık, üzüldüm valla.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,104
45,650
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Rolls Royce'da ki gibi otomatik olarak içeri gömülebilen ve çıkabilen bir sistem yapılabilirdi aslında. Bu tarz detaylar birer simgedir, hatta bazen otomobilin komple kendisidir, karakteridir. Bundan vazgeçmek olmaz.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım