HABER Hem retro hem modern: Honda Urban EV Concept

sergensatir

Asfalt Kurutucu
22 Ağu 2017
107
62
735
Honda elektrikli otomobil akımına karşı diğer markalardan daha ağır ilerleme kaydediyor diyorduk ki marka Urban EV Concept ile aradaki farkı kapatacak gibi gözüküyor.

70’lerin hatchback Civic’lerini andırıyor

Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda Salı günü açığa çıkarılan otomobil Fiat 500e ile aynı boyutlarda ve 70’lerin hatchback Civic’lerini andıran şık bir tasarıma sahip. Honda, bu şık ve nostaljik görünümlü konseptin 2019 yılındaki üretim versiyonuna oldukça benzeyeceğini söylüyor.

Bir zamanlar hibrit otomobilin öncü markalarından sayılan Honda, son zamanlarda Nissan Leaf ve diğer rakiplerinin gerisinde kalmıştı. Urban EV Concept Honda’nın elektrikli otomobil üretmekte nasıl bir yol izleyeceği hakkında oldukça güzel ipuçları veriyor.



İç mekan normlardan çok uzak

Honda, dört kişilik iç mekanı şık ve sade tutmuş. Kapılar Rolls-Royce modellerinden aşina olduğumuz şekilde tersine açılıyor.

Honda-Urban-EV-Concept-13.jpg


Konsolun üzerine yatay konumlandırılmış devasa ekran arabanın bir ucundan diğer ucuna kadar uzanıyor. Direksiyon üzerinde ve konsolda gözle görülür derecede tuş eksikliği mevcut. Tuşların eksikliği otomobile sesli komut yoluyla hakim olacağımızın bir göstergesi olabilir. Honda’nın interaktif bir otomobil üretmeyi hedeflediğini belirtelim.

Honda böylesine bir iç mekanı üretim modeline geçirmeyi başarırsa otomobil Mini’ye karşı oldukça güçlü bir elektrikli rakip olacak.

Eğer Honda bu tasarım diliyle devam ederse, markanın ileride karşımıza çok güzel modeller sunması an meselesi.

1 arasında 13














Read the whole post here.
 

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
Evimin salonundaki 3'lü koltukta oturmak istesem arabaya binmezdim, dışındaki retro tasarımı hoş ama iç tasarımı klasik bir otomobilden oldukça uzak, piyasaya süreceklerse içini değiştirmeleri lazım.
 
  • Beğeni
Tepkiler: LvntDmr67

Mehmet

Profesör
7 Eyl 2016
5,850
12,558
4,970
Dişi güzel ama içi bıraz olmamış içinin de dış tasarımı gibi güzel olmasını beklerdim
 
  • Beğeni
Tepkiler: hi-men

ahmet.kocak

Profesör
18 Mar 2017
280
268
1,445
38
ankara
Marka
Kia
Dışı gerçekten güzel ama içi için aynısını söyleyemeyeceğim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım