Hyundai i10 1.0 Style Blue Bi-fuel

Bizim buralarda yıkamacı bir dayı buldum. Kendisi emekli. Hafta içi max günde 4-5 araba yıkarım diyor. Hafta sonu yanına yardımcı bir çocuk geliyor, o gün de max 6 araba yıkıyor. Resmen müşteri seçiyor ve sadece telefon ile randevu alıyor. Ve gerçekten efsane bir özenle arabayı yıkıyor.
Yıllardır aradığım kahramanıma ulaştım yani. Her cumartesi sabahın köründe yıkamacıdayım artık.

benim arabayı daha bayideyken seramik yaptırdım hep de sonaxta yıkatıyorum, gelgör ki benimki de hare hare
Aynı şeyin laciverti, insan isini severek yapacak . Sonax olsun meguiars olsun elemani me kadar ucuza calistirabiliriz diye bakan isletmeler oldugu icin hepsi dahil olmak uzere bu tarz cizikler olacaktır .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim buralarda yıkamacı bir dayı buldum. Kendisi emekli. Hafta içi max günde 4-5 araba yıkarım diyor. Hafta sonu yanına yardımcı bir çocuk geliyor, o gün de max 6 araba yıkıyor. Resmen müşteri seçiyor ve sadece telefon ile randevu alıyor. Ve gerçekten efsane bir özenle arabayı yıkıyor.
Yıllardır aradığım kahramanıma ulaştım yani. Her cumartesi sabahın köründe yıkamacıdayım artık.
Abi bana özel mesajdan ya da burdan adamın lokasyonu paslar mısın benim arabayı yıkatayım ya.Böyle birine ihtiyacım var benim de

Full ekonomik İstanbullu Aile babası olarak, black friday fırsatı değerlendirdik.
Arabamı, araba kadar bir koltuk aldım..
IMG_20171125_091336-2000x1500.jpg IMG_20171125_105234_HDR-1500x2000.jpg

işte onu yapma, o türk mantısı, adamlar sonuçta tüm testleri kılavuzdaki şekilde takarak yapmış

Bu arada merak edenler olabilir. Koltuk isofix değil. Çünkü koltuğu ön yolcu koltuğuna bağlamayı düşünüyordum. Kızım yol seyri yapmaya bayılır. Ve sık sık yalnız ikimiz seyehat edeceğimiz için, bu tip bana uygun geldi.

Bu arada merak edenler olabilir. Koltuk isofix değil. Çünkü koltuğu ön yolcu koltuğuna bağlamayı düşünüyordum. Kızım yol seyri yapmaya bayılır. Ve sık sık yalnız ikimiz seyehat edeceğimiz için, bu tip bana uygun geldi.
abi isofixli olması daha iyi olmazmıydı ileriki yaşlarda kullanım açısından

Çoçuk koltuğu ters konulmaz. Puset ters konur.
VW GOLF EL KİTABI'na göre:

1. Ön hava yastığı devre dışı bırakılarak geriye doğru bakan bir çocuk koltuğu ZORUNLU HALLERDE kullanılabilir.

● Ön yolcu koltuğu sırtlığı dik konumda olmalıdır.
● Ön yolcu koltuğu tamamen geri konumda olmalıdır.
● Yükseklik ayarlı ön yolcu koltuğu, en yüksek konuma ayarlanmış olmalıdır.
● Emniyet kemerinin yükseklik ayarı en yüksek konumda olmalıdır.

Uygun çocuk koltukları : Çocuk koltuğunun, ön ve yan hava yastığına sahip araçlarda ön yolcu koltuğunda kullanılmak üzere onaylanmış olması gerekmektedir.
Ön yolcu koltuğuna, ECE-R 44 standardına uygun grup 0, 0+, 1, 2 veya 3 için imal edilmiş üniversal çocuk koltukları monte edilebilir.

Bunu örnek olsun diye koydum, bu konuda teknik bilgi sahibi olan herkes bu şekilde öneriyor, bilginize

Bendeki koltuk asla ters konmaz. Çünkü 12 yaşa kadar bir model aldım. :(
Hocam o zaman ön koltuğa değil arka koltuğa koyacaksın, ani ivlenme-frenden kaçınacaksın (hipermilling de bunu gerektirmiyor mu), kaza yaptıracak adamdan uzak duracaksın, emniyet kemerini iyi sıkıp tam oturtacaksın