HABER Yeni Mercedes-Benz GLB İskandinavya'da görüntülendi!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Uzun süredir Mercedes-Benz’in GLA ve GLC’nin arasında yeni bir model konumlandıracağı düşünülüyordu. Mercedes-Benz GLB‘nin kamuflajlı görüntülerine göre bu düşünce yakın zamanda gerçekleşecek gibi görünüyor.

Mercedes-Benz GLB, GLA’ya abi olmak için geliyor

Ağır kamuflaj altında görüntülenen Mercedes-Benz GLB, kaput ve tavanın arkasındaki parçalarla erken gelişim aşamasında olduğunu kanıtlıyor. Görünüş bakımından daha çok GLC’ye benzeyen otomobil, buna rağmen yeni A serisi ve GLA’da olduğu gibi MFA2 platformunu kullanacak.

Teknolojik oyuncaklar tarafında A serisinden rol çalacak GLB’nin, kokpit tasarımı ve iç mekan kalitesi bakımından bu araçla benzerlik göstermesi bekleniyor. Bununla beraber araçta Renault-Nissan grubunun geliştirdiği 4 silindirli benzin-dizel motor gamını görebiliriz.

Aks genişliğini hesaba katarsak, Mercedes bu aracı 5 ile 7 koltuklu varyantlar ile satışa sunacak. Ayrıca standart olarak 4 tekerden çekiş sisteminin bulunması ve 30.000 Euro gibi bir başlangıç fiyatına sahip olması, aracın SUV klasmanında avantajlı olmasını sağlayabilir. Son olarak Mercedes GLB’nin 2019 sonu gibi yollarda olmasının beklendiğini belirtelim.

1 arasında 10











Read the whole post here.
 

alptamer

Profesör
26 Eki 2016
995
1,903
2,270
İstanbul
Marka
BMW
Renault-Nissan grubunun geliştirdiği 4 silindirli benzin-dizel motor gamını görebiliriz.
OM626'dan bahsediyorsunuz herhalde. Bunların Renault-Nissan motoru olduğunu söylemek doğru değil. Motor Mercedes-Benz'in Bremen fabrikasında yapılıyor. Renault R9M ile bir sürü ayrı noktası var. Start-stop elektronikleri, güç artışı vs.
OM622 (Vito'da kullanılan motor) ise Renault-Nissan grubunun R9M'i ile aynı.


320i ED'nin motoruna (N13) PSA motoru demek gibi bir hata bu. Bari sizler yapmayın...
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım