KAPALI Acil 110 000'e kadar araç onerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

malkolingesas

Asfalt Kurutucu
21
Arabami manuel oldugu icin sattim Bayadir araç bakiyorum okudukça baktıkça seçiciliğim artiyor araba alma işi icinden cikilamaz bi hal almaya başladı. 15 tatil bitene kadar dizel otomatik bir araç almam lazım esimde kullanacagi icin hatcback olsun istiyorum verdiğim paraya değsin sorunsuz olsun yakışıklı olsun istiyorum ama çok kararsız kaldım. Siz olsaniz ne alırdınız.
Bir de bu arabanın fiyatı nasıl https://www.sahibinden.com/ilan/vas...i-a3-tertemiz-kazasiz-boyasiz-514064195/detay

Sorunsuz olsun diyorsan Audi çok güzel araç ama şanzıman dsg olunca sorunsuz kelimesini yitiriyor, ya sıfır alıp garantisi olacak yada alınmaması daha mantıklı tabi yine tercih meselesi ama garantisi uzatılmış bir Audi bulursan yada garantisi bitmemiş garanti uzatma yaptırabileceğin bir araç da olabilir, dizel olarak benim Önerim Mazda 3 veya Peugeot 308 lere bakabilirsin en Azından tam otomatik şanzıman ve motor açısından daha sorunsuz.

Arkadaşlar önerileriniz için çok Sağ olun.
Şu aracı buldum sizce nasil?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ozel-renk-geri-gors-dolu-dolu-517888423/detay
Hocam diğer markaları bilmem ama Opel'in yetkili servisleri çok dert çektiriyor. Parasında pulunda değilim, arabanın canına okuyorlar. İlk sahibinde o kadar km yapabilmişse ayıplı bir mal değildir ama yetkili servislerinden uzak durulmalı. (ayıplı mal nereden çıktı şimdi derseniz, çevremde çok yaşandı; bizzat biz de yaşadık oradan çıktı.) Bu arabayı yetkili değil de özel servise götürecekseniz alabilirsiniz.

Benim dizel&otm. önerilerim de 308 ve oturduğunuz ilde servisi varsa Mazda 3 olacaktır.

Yılbaşından hemen önce Kayın birader bir kaç ek paketli, metalik renk Golf tdi comfortline dsg yi 117 ye aldı .. halen alınabilir bu civarlara... keza benzer bir fiyatı Hyundai i30 full paket dct ye almıştı...

110 liraya ben olsam 2nci el C sınıfı bakmam ..,Audi konusuna gelince tabiki marka değeri çok yüksek ama 110 diyip A3 denince benim içime sinmiyor pek ... gerçi ne zaman büyük konuştuysam başıma gelmiştir o ayrı...

2nci el Dsg şanzıman araç servis bakımlıysa alınır, 2015 ve sonrası tercih te edilebilir ama 110 lirayı C sınıfı 2nci ele vermeyin şu şartlarda .. 90bİn deseydiniz temiz bir vw grubu alınırdı .. böyle çok dertli ve büyük bir günahı olsa Türkiyeyi geçtim, dünya piyasası böyle olmaz vw grubunun ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...