HABER Suzuki Vitara'ya hafif makyaj operasyonu geliyor

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Japon otomobil üreticisi Suzuki, başarılı SUV modeli Vitara’nın makyajlı versiyonunu Cenevre’de duyurmaya hazırlanıyor. Küçük bir makyaj operasyonu geçirecek olan Suzuki Vitara ile ilgili yenilikler haberimizde!

Makyajlı Suzuki Vitara, Cenevre’de görücüye çıkacak

Casus kameralara yakalanan makyajlı Vitara, bünyesinde ağırlıklı olarak küçük dokunuşlar barındıracak. Aracın kamuflajlı görüntülerinde yeniden tasarlanan ızgara bölümü ve tamponlar dikkat çekerken, arka bölümde de yeni LED stoplar görülüyor. İç mekanda ise tıpkı aracın dışı gibi ciddi bir yeniliğin olmadığı raporlanıyor.

Suzuki’nin Macaristan’da üretilmeye devam edecek aracın motor seçeneklerinde de herhangi bir güncelleme görünmüyor. Ülkemizde satılan 1.6 litrelik motor seçeneği, seçilen donanım paketine göre önden veya dört tekerden çekiş sistemi ile eşleşmeye devam edecek. Son olarak Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan makyajlı Vitara’nın Nisan ayında satışa sunulacağını belirtelim.

1 arasında 7








Read the whole post here.
 
Son düzenleme:

mcanerg

Panpa
14 Eyl 2016
1,710
3,402
3,720
Marka
BMW
iç malzeme kalitesi japonlar için bile kötüydü inşallah düzelmiştir
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım