HABER Yeni Nissan Terra, Navara'nın SUV versiyonu olacak

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Nissan, yeni SUV modeli Terra’nın basın görsellerini sessiz sedasız yayınladı. Japon markanın yeni otomobili Nissan Terra, yakından tanıdığımız Navara’nın evrilmiş versiyonu olacak!

Nissan Terra, heybetini kardeşi Navara’dan alıyor!

M.O.V.E. adlı orta vadeli planın bir parçası olarak üretilen yeni Terra, Uzakdoğu pazarı göz önünde tutularak geliştirilmiş. Nissan Navara ile aynı platformu ve aynı tasarımı kullanan araç, 7 kişilik yapısıyla tam bir SUV otomobile dönüştürülmüş. İç mekana geçtiğimizde de pick-up kardeşiyle benzer bir kabin yapısı görmek mümkün.

Yeni Navara’da gördüğümüz 2.3 litrelik turbo dizel motoru taşıyacak olan Terra, Nisan ayındaki Pekin Otomobil Fuarı‘nda görücüye çıkacak. Buna bağlı olarak aracın ilk olarak Çin’de satılmaya başlanacağını da ayrıca belirtelim.

1 arasında 4





Read the whole post here.
 

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,486
1
4,751
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
Açıkçası beğenmedim. Zoraki bir model olmuş gibi duruyor. İçi de kamyonet gibi dışı da. Zaten yeterince SUV modeli olan bir firma neden böyle gereksiz işlere girer ki?
 

g.c.

Gökhan
Panpa
27 Eki 2016
1,528
2,697
3,570
Aydın
Marka
Mitsubishi
Açıkçası beğenmedim. Zoraki bir model olmuş gibi duruyor. İçi de kamyonet gibi dışı da. Zaten yeterince SUV modeli olan bir firma neden böyle gereksiz işlere girer ki?

Çin pazarının cazibesi buna sebep bence. Çinliler heybetli araca bayıldıkları için çirkin ama talebe yönelik bir tasarım çıkmış meydana.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Gökhan61
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım