HABER İşte tüm detaylarıyla Hyundai Kona Electric!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Hyundai, yeni kompakt crossover modeli Kona’nın elektrikli versiyonu olan Kona Electric’i duyurdu. Sınıfında bir ilk olma özelliği taşıyan Hyundai Kona Electric ile ilgili detaylar haberimizde!

İlk elektrikli kompakt crossover: Hyundai Kona Electric!

Dünyanın tamamen elektrikli ilk kompakt crossover otomobili olma özelliğini taşıyan Kona Electric, yeni tanıtılan Kona’yı bambaşka bir seviyeye taşıyor. Tasarımsal olarak normal modelden pek bir farkı olmayan aracın panjuru kaldırılmış ve 17 inçlik jant seçeneği eklenmiş. Bunun yanı sıra yan bölümdeki hava akımını düzenleme amacıyla plastik detayların formu güncellenmiş.

Hyundai Kona Electric’in motor ve batarya paketinde ise iki farklı seçenek sunuluyor. 39.2 kWh’lık kısa menzilli batarya paketinde bulunan motor 135 beygir güç üretirken, 300 kilometrelik bir menzil sunuyor. Kullanıcılar otomobili dilerse 64 kWh’lık uzun menzil batarya paketiyle de satın alabilecekler. Üst paket ile beraber güç 204 beygire yükselirken, menzil de 470 kilometreye kadar çıkıyor. Kona Electric’in 0-100 hızlanma değerlerinin sırasıyla 9.3 ve 7.6 saniye olduğunu belirtelim.

Hyundai Kona Electric’in fiyatı dahil olmak üzere diğer bütün detayları, 6 Mart’ta kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda açıklanacak.

1 arasında 9










Read the whole post here.
 

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
Dış tasarım güzel olmuş (jantların Ssang Yong olması rezalet), menzil de yeterli bana kalırsa
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım