Araç karadenizde kullanılacağı için eğimli arazi çok. Ve bölgede kullanılan 1.0-1.2 araçlar 2.0 motorlardan daha çok yakıyorYalniz o 1 litre dediginiz aracin performansi olusturdugunuz listede astra haric hepsini uzer

Araç karadenizde kullanılacağı için eğimli arazi çok. Ve bölgede kullanılan 1.0-1.2 araçlar 2.0 motorlardan daha çok yakıyorYalniz o 1 litre dediginiz aracin performansi olusturdugunuz listede astra haric hepsini uzer
Araç karadenizde kullanılacağı için eğimli arazi çok. Ve bölgede kullanılan 1.0-1.2 araçlar 2.0 motorlardan daha çok yakıyor![]()
Peugeot, Citroen, Fiat gibi markaları pek tasvip etmiyorum. Megane'a olan merakım şimdiki aracımızdan kaynaklanıyor. 21 yıldır bizde olan ve sıfır alınan 1.4 RN Broadway sahibiyiz. Araç yeni 100.000 oldu ve elimize bir fırsat geçince satıp yenisini almaya karar verdik. Broadway'den her konuda fazlasıyla memnun olduğumuz için farklı bir Renault ismi bize güven veriyordu. Volkswagen araçların donanım ve fiyat oranı bize uymadığı için bu seçeneklere göz atmak zorunda kaldık.Hocam ben açıkcası hiç birini almazdım. Nedenlerine gelirsek.
Civic yeni kasasını ciddi anlamda beğeniyorum. Süspansiyonlarını özellikle çok beğenmiştim ve hız yaptığımda bana D sınıfı bir arabanın rijitliğini sunmayı başarmıştım. Bir kaç gelişme ile accord çevrilebilir ama o 1.6 benzinli motor ile olmaz o iş. Sırf motordan dolayı almazdım.
Astra gelirsek sportif sürüş anlamında baya baya iyi,donanım olarak da bir çok markanın dolusuna yakın ama 1.4 turbo motorunda kronikleşmiş bir sorun var maalesef yeni gelen parti de bu geliştirilmiş midir hiç bir fikrim yok.
Megane kullanma fırsatım olmadı ama aklımdaki tek sorun çift kavramalı şanzıman bide özellikle eğimli yollarda kullanacağım demişsiniz ileride potansiyel sorun.
Astra ve megan da belki bu dediğimiz potansiyel sorunları yaşamayabilirsiniz ama neden o riski alıyorsunuz ki. Açıkcası engebeli bir yerde yaşıyorsam direk tork konvertör şanzımanlı bir arabaya yönelirdim o da peugeot 308 olurdu
Peugeot, Citroen, Fiat gibi markaları pek tasvip etmiyorum. Megane'a olan merakım şimdiki aracımızdan kaynaklanıyor. 21 yıldır bizde olan ve sıfır alınan 1.4 RN Broadway sahibiyiz. Araç yeni 100.000 oldu ve elimize bir fırsat geçince satıp yenisini almaya karar verdik. Broadway'den her konuda fazlasıyla memnun olduğumuz için farklı bir Renault ismi bize güven veriyordu. Volkswagen araçların donanım ve fiyat oranı bize uymadığı için bu seçeneklere göz atmak zorunda kaldık.
civic yağ mı yakıyor?Civic YAĞ YAKIYOR - GÖÇÜK PROBLEMİ VAR
ASTRA - MEGANE Kafa Kafaya Verir Ama Tercihimi Megane Dedim![]()
Civic 'in yağ yaktığı nerden çıktı ?Civic YAĞ YAKIYOR - GÖÇÜK PROBLEMİ VAR
ASTRA - MEGANE Kafa Kafaya Verir Ama Tercihimi Megane Dedim![]()
Hocam Karadeniz'de yaşıyorsanız Peugeot muymus Citroen mis bunlardan uzak durun derim .Hadi siz seviniz aldiniz diyelim Karadeniz insanının en nefret ettiği markalarıdır sorun yasarsiniz. Benim tavsiyem Megane olurdu .Hem dizel az yakar yokuslarda performansı benzine göre daha iyidir. Elinizden çıkarırken de hiç zorlanmasıniz .Civic konusunda göçük muhabbeti var bilmiyorum. Civic in iç dizaynını çok beğeniyorum ben ama hem benzinli hem de göçük problemi hem de alçak olması ( Karadeniz -1) dolayısıyla onu eledim .Araç karadenizde kullanılacağı için eğimli arazi çok. Ve bölgede kullanılan 1.0-1.2 araçlar 2.0 motorlardan daha çok yakıyor![]()
Trend X için biraz fazla bence fiyat
Çok araştırma yapmadım fiyat olarak ama dizel otomatik focus değerlendirilebilirTrend X için biraz fazla bence fiyat
civic yağ mı yakıyor?
Civic 'in yağ yaktığı nerden çıktı ?