HABER Subaru Viziv Tourer konsepti yeni Levorg'a ışık tutuyor

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Subaru, Cenevre Otomobil Fuarı’nda Viziv Tourer konseptini ziyaretçiler ile buluşturdu. Yeni Levorg hakkında pek çok ipucu veren otomobil ile ilgili detaylar haberimizde!

Subaru Viziv Tourer, yeni Levorg WRX olabilir mi?

Subaru, Viziv adlı konsept çalışmalarıyla etkileyici bir tasarım dengesi sunmayı başarıyor. Japon marka, Cenevre’de duyurusunu yaptığı Viziv Tourer ile bu geleneğini sürdürüyor. Station wagon gövde tipine sahip araç, markanın yeni tasarım diliyle uyumlu hatlar taşıyor. Karbon fiber malzemenin hakim olduğu otomobilde beşgen panjuru ve yüksek omuz çizgisi ilk dikkat çeken unsurları arasında yer buluyor.

4.73 metre uzunluk ve 1.93 metre genişliğe sahip olan konsept, 2.73 metrelik aks mesafesi ile başarılı bir yaşam alanı sunuyor. Dört tekerlekten çekişin standart olarak sunulduğu araçta 4 silindir Boxer motor grubunun yer alması bekleniyor. Ayrıca aynaların yerini alan kameralar, dokunmatik kapı kolları ve EyeSight sürüş asistanı konseptin dikkat çeken unsurları arasında bulunuyor.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan konseptin önümüzdeki yıllarda yola çıkması planlanıyor. Levorg WRX gibi bir model olacağı tahmin edilen konsept, WRX modelinin wagon versiyonu olarak da üretilebilir.

1 arasında 10











Read the whole post here.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Kim? ve alfhonso

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,655
1
64,533
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
yieğrum yieğrum tarzı bi tepkiyle geliyodum ki daha iyisini gördüm :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: hakikionur

At

Takipçi
Beta Programı
29 Eki 2016
6,487
16,238
5,020
Antalya
Marka
Aston Martin
Dikiz aynası dondurmaymış da erimiş çubuğu kalmış gibi kemiresim geldi
 
  • Beğeni
Tepkiler: hakikionur

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,199
45,789
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Arabanın tasarımı harbiden çok güzel. Yalnız Aston'a ve Ford'a sövmeye başlasam mı artık bilemiyorum. Acaba kaç tane daha marka, şu altıgen formlu ızgarayı kullanmaya başlayacak merak ediyorum :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: hakikionur
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım