HABER Hyundai, Le Fil Rouge ile tasarım dilini yeniliyor

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Koreli otomobil markası Hyundai, tasarım tarafını geliştirmeye devam ediyor. Markanın yeni tasarım felsefesi olan Le Fil Rouge, Cenevre Otomobil Fuarı’nda duyuruldu.

Hyundai’nin altın oranlı tasarım anlayışı: Le Fil Rouge!

Deneyimli Alman tasarımcıları bünyesine kattıktan sonra dizayn tarafında ciddi bir gelişme sergileyen Hyundai, Le Fil Rouge adlı tasarım anlayışıyla yeni bir döneme giriyor. Markanın gelecekteki tüm seri üretim modellerinde yer alacak olan yeni tasarım felsefesi, altın oran kullanılarak düşünülmüş. Ön bölümü tamamen kaplayan LED panjur, ön camdan bagaja uzanan cam tavan ve uzun dingil mesafesi dış mekanda dikkat çekiyor.

Konsept aracın iç mekan detaylarına geçmeden önce kullanıcılar ters açılı arka kapılar ile karşılaşıyor. Bu sayede ferah bir yaşam alanı sunan tasarım felsefesi, isteğe göre ayarlanabilir koltuklar ve geniş kol dayaması gibi detaylara sahip. Sadece tasarım olarak sunulduğu için motor verileri bulunmayan tasarımın ilk olarak Genesis modellerinde kullanılması bekleniyor.

1 arasında 10











Read the whole post here.
 
  • Beğeni
Tepkiler: g.c. ve HAKANBURSA

g.c.

Gökhan
Panpa
27 Eki 2016
1,543
2,716
3,570
Aydın
Marka
Mitsubishi
Ön panjur ve yan çizgiler hemen bugün yollarda görülebilir belki ama geri kalan detaylar imkansız gibi duruyor. O koltuk tasarımı nedir arkadaş?
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım