HABER Yeni Honda Insight, az yakan hibrit motoruyla göründü

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Honda Insight, Ocak ayındaki Detroit Otomobil Fuarı’nda prototip olarak tanıtılmıştı. Hibrit motorlu modelin seri üretim versiyonu, New York’ta ilk kez kullanıcılar ile buluştu.

Honda Insight, sınıfının en az yakanı olmak için geliyor

Tasarımsal olarak Civic ve Accord modellerinin karması olan yeni Insight; ızgarayla bütünleşik gibi gözüken LED farlarıyla karakteristik yapısını ortaya koyuyor. Coupe formundaki tavan çizgisi aracı sportifleştirirken, yatay LED stop grubu da özgün bir hava katıyor.

Honda Insight’ın iç mekanına geçtiğimizde ise bizi büyük bir karmaşa karşılıyor. Japon marka, bolca düğmenin yanı sıra kabinin merkezinde 8 inçlik multimedya ekranı sunuyor. Güvenlik tarafında ise çarpışma uyarısı, çarpışma önleyici fren sistemi, adaptif hız sabitleyici ve trafik işareti tanıma gibi özellikleri barındıran Honda Sensing sistemi standart olarak geliyor. Üst paketlerde bu donanımlara Honda Lanewatch adı verilen kör nokta görüş sistemi de ekleniyor.

Aracın kaputunun altında ise oldukça verimli bir motor yer alıyor. 1.5 litre hacmindeki benzinli motor, hibrit sistem ile 151 beygir güç ve 267 Nm tork gibi değerler sunuyor. 100 kilometrede sadece 4.3 litre yakıt harcayan otomobil; Econ, Normal ve Sport adlı 3 sürüş moduna sahip. Econ modunda sadece elektrik enerjisinden güç alan yeni Insight, ne yazık ki bu şekilde yalnızca 2 km yol kat edebiliyor. Normal ve Sport modlarında ise karma kullanım söz konusu.

Yaz aylarında Amerika’da satışa sunulacak olan Honda Insight’ın fiyat bilgisi ise paylaşılmadı.

1 arasında 18



















Read the whole post here.
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso

olea

Asfalt Kurutucu
26 Mar 2018
95
25
670
Hondacılar için güzel bir tasarım olmuş, motoru da gayet ideal.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,191
45,762
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
1-2 kaynakta bu aracın D segment olduğu yazıyor. Fakat Accord'da piyasadan kaldırılmadı, yenilenip geliyor. Normalde bir markanın aynı segmentte aynı tip iki aracı olmaz. Bu araç şimdi D segment mi yoksa C ve D arasında mı ?
 

GARAJ TV

Panpa
9 Eyl 2016
6,305
8,799
4,770
1-2 kaynakta bu aracın D segment olduğu yazıyor. Fakat Accord'da piyasadan kaldırılmadı, yenilenip geliyor. Normalde bir markanın aynı segmentte aynı tip iki aracı olmaz. Bu araç şimdi D segment mi yoksa C ve D arasında mı ?
Civic hybrid yerine geliyor diye biliyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk

AcilStop

Elit Apaçi
3 Kas 2017
346
248
945
40
Türkiye'ye gelmeyecektir ama tasarım olarak güzel gözüküyor. Yazıda da belirtildiği gibi Civic ve Accord'dan esintiler taşıyor. Gerçi vites kolu olmadığı için bizim ülkeye uymaz. Bu ne la vites kolu bile yok diye horlanır.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım