HABER Alfa Romeo'nun gelecek planları: 8C ve GTV dönüyor!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Giulia ve Stelvio modelleriyle yeniden çıkış yakalayan Alfa Romeo, gelecek planlarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. İtalyan markanın sportif modelleri 8C ve GTV, yapılan açıklama ile resmen geri dönüyor!

Alfa Romeo, 4 yılda 8C ve GTV dahil 7 yeni model duyuracak!

İtalyan marka, yayınladığı 4 yıllık planda hayranlarını heyecanlandıracak bilgiler paylaştı. 2022’ye kadar tüm modellerinde dizel motoru kaldıracak olan marka, saf elektrikli seçeneği kullanıcılara sunacak. Bunun yanı sıra 3. seviye otonom sürüş ve araçlar arası bağlantı da yeni Alfa modellerinde sunulacak.



Ürün grubunun ortalama yaşını 3’e kadar çekecek olan Alfa Romeo, MiTo’yu rafa kaldırarak bu modeli kompakt crossover bir araca dönüştürecek. Bunun yanı sıra markanın C segmentindeki temsilcisi Giulietta da yeni jenerasyonu ile güncellenecek. Giulia ve Stelvio’nun uzun aks sürümüyle makyajlanacağı planlarda yeni bir E sınıfı SUV model de bulunuyor.

4 yıllık hedeflerin paylaşıldığı toplantının odak noktası ise spor otomobiller oldu. Alfa, bu sınıfta yer alan iki efsanevi modelini yeniden piyasaya sürecek. İlk detayları paylaşılan araçlardan 8C, 700 beygir gücünde elektrik destekli biturbo motora sahip olacak. Karbon fiber monokok şasi ile takviye edilecek aracın 0’dan 100 kilometre hıza 3 saniyeden az sürede ulaşacağı bildiriliyor.



Diğer bir efsanevi model olan Alfa Romeo GTV ise Giulia temelli olarak geri dönüyor. 50/50 ağırlık dağılımına sahip olacak 4 kişilik model, tork vektörleme teknolojisi ve dört tekerden çekiş gibi özellikler barındıracak. Ayrıca araçta 600 beygir gücünde hibrit bir motor bulunacak.

Peki siz dört yapraklı yoncanın yeni yol haritası ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Aşağıdan yorumlarınızı paylaşarak fikrinizi belirtebilirsiniz.

1 arasında 10











Read the whole post here.
 

inzfatih

Fatih
Panpa
16 Eyl 2016
2,057
4,331
4,220
varsova
Marka
Porsche
beygir gucleri her gecen sene her segmentte artiyor, 600+ beygirleri gundelik araclarda gorecekmiyiz o gunleri gorecekmiyiz :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,635
1
64,451
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Alfa yıllık 700k üretim adetini 400k ya düşürüyor. Bir de artık direkt üst segmente oynuyor.

Memlekette artık alfa görmek de zor olacak.

Aynen, yeni giulietta'nın da hb giulia gibi olacağı söyleniyor, fiyatı da ona yakın olur
 
  • Beğeni
Tepkiler: stan
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım