Samimi bir şekilde cevap verin lütfen .
Emniyet kemeri hayat kurtarır ve lütfen artık alışkanlık haline getirelim...
Emniyet kemeri hayat kurtarır ve lütfen artık alışkanlık haline getirelim...
Allah korusun fakat gün gelecek hepimiz öleceğiz. Ölmekten değil de sakat kalmaktan, ömrümü bir yatağa mahkum geçirmekten korkarım daha çok.. Allah kimseye göstermesin..Kemer takmadan arabayı hareket ettirmem. Bir canımız var onu da korumak gerek, boşuna artistlik yapmaya gerek yok.
Aynı şeyi yazacaktım, ben de çok havalı olduğunu düşünenlerdenim. Böyle takınca sanki apaçi kesimden sıyrılmış elit tabakaya yükselmiş gibi hissediyorum.Kemer takmazsam kendimi rahat hissetmiyorum. Ayrıca kemeri takarken yapılan hareket ve kemerin şekli itibariyle üzerinizden çapraz olarak geçmesi bana her zaman cool gelmiştir. Hoşuma da gidiyor bir yandan kemer takmak.
Refleksleri çok çok zayıf , çok komik kazaları var ya1 saattir gerizekalı rusların kazalarına bakıyorum, beyinsizlik ve vodka bir araya gelince bu kazalar kaçınılmaz.
1.7 alınca mecbur takıyosun kankam , ben takıyorum , bazen takmayı unutuyorum sonra frene basıyorum ve diyorumku baba fren yokhemen kemerimi takıyorum
![]()
Freni boşalan bir corsa, üstelik arkadaşımın... 4 gün önce oldu... Çok dik bir rampada freni boşaldı ve rampa sonunda düz asfalta vurdu, o kadar dik ve uzundu...
Araç hava yastıklarını açtı ve stop etti... Yaklaşık 30 metre yan bir şekilde kayarak kaldırıma çıktı... 2 kişiyi altına alarak parkın duvarına çıktı ve takla attı...
Balkondaydım... 20-25 metre tavan üzerinde sürüklendi... Çok şükür ölen yok, yaralıların durumu iyiye gidiyor...
Ben hayatımda ilk defa bu kadar korktum, ortalık toz duman... çığlık sesleri... inleme sesleri... sokak lambaları söndü çarpışma anında... kaza esnasında direk aklıma arabadan fırlayıp ezilme veya uzuvlarının kopması geldi... Çok şükür EMNİYET KEMERİ takılıydı ve çizik dahi almadan kurtuldu...
![]()
![]()