F1 Red Bull Ring

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TuncYcl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuncYcl

Profesör
731
30
Marka
BMW
Dünyanın en huzur, zevk veren, iç yağları eriten muazzam etkinliği. Lüzümsüz pilotların yürüdüğü(Danny hariç) Leclercin puan aldığı zevk dolu yarış benim için. Sizin yorumlarınız nedir??

Güzel yarıştı açıkçası. Ergen kazanmasa iyiydi. Ferrari ve Vettel geri geldi. McLaren'e diyecek şey bilemiyorum ama Alonso yine şapkadan tavşan çıkardı. Sezon 4.lüğü için Haas ile Renault çekişecek bundan sonra.

Merc yürümesin de, onu dışında gözüm Leclerc, Haas, ForceIndia ve Alonsoda. Zaten değişik aksiyonlar da orada dönüyor. Onlar dışıda Q3 nasıl biterse arıza kaza olmazsa birebir bitiyor yarış.

Alonso son sıradayken bir ara buradan beni çıkarın demişti. Bugün maksimumun da maksimumunu aldı, tecrübe böyle birşey :)

Bu arada avatarımdaki arkadaş da bayağı iyi gidiyor, seneye Ferrari'de görmek isterim :D

Alonso son sıradayken bir ara buradan beni çıkarın demişti. Bugün maksimumun da maksimumunu aldı, tecrübe böyle birşey :)

Bu arada avatarımdaki arkadaş da bayağı iyi gidiyor, seneye Ferrari'de görmek isterim :D
Göreceksin gibi yarış sırasında anlaşıldığını hatta yaz arasından sonra bile direksiyona geçebilir dedi spiker ama yaz arası olacağını çok düşünmüyorum :)

Göreceksin gibi yarış sırasında anlaşıldığını hatta yaz arasından sonra bile direksiyona geçebilir dedi spiker ama yaz arası olacağını çok düşünmüyorum :)
Sezon ortasında Haas'a geçirmeyi düşünüyorlar ama bu yarıştan sonra o iş olmaz. Gelecek sezon gelir büyük ihtimalle.

bence bi 2 sezonu var ama tabi ben de görmek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...