Evet Arkadaşlar, İşte yeni aracımız. Kendisi 2006 model D5 motor bir S60. 280 bin km de olmasına rağmen hala ilk gün ki temizliğinde.

Aynen BMWlerin çok canına okudum dün gelirkenBu motora sahip xc90'ımız vardı, gerçekten çok iyi bir motor. Çok keyifli, ama şanzıman baltalıyor.
Hayırlı olsun![]()
Aracınızın şanzıman beyni değişmiş mi, bir bilgi aldınız mı bu konuda? 6 ileri geartronic'tir herhalde.Aynen BMWlerin çok canına okudum dün gelirken![]()
Teşekkür ederimŞükürHayırlı olsun
Teşekkür ederim Daha iyisi sizin olsun.Çok güzel , maşallah![]()
Sağolun.Çok güzel , maşallah![]()
Hiç aklıma gelmedi valla ama Şanzımanda ve motor da en ufak birşey yok.Aracınızın şanzıman beyni değişmiş mi, bir bilgi aldınız mı bu konuda? 6 ileri geartronic'tir herhalde.
Teşekkür ederim Onur abi, Volvo'yu özledim bayağıTekerine daş değmesinhayırlı olsun
Sağolun. Evet S80'e biraz benziyor.s80'e o kadar benziyor ki hala s80 mi bu acaba falan diyorumMaşaallah, Allah kaza bela göstermesin. Kaliteli otomobil
![]()
Teşekkür ederim Sinan abi. İstediğin taktirde test için verebilirim arabayı.Hayırlı olsun, çok temiz duruyor. Tank gibi maşallah
Değiştirmedim plakayla aldım arabayı. AAA111 türü plakaları hiç sevmiyorumHayırlı olsun. Ee araç manavgat plaka![]()
Güzel memleketimin plakası. Kalsın iste ne güzelTeşekkür ederimEvet sonunda bi İsveçli aldım.
Teşekkür ederim Daha iyisi sizin olsun.
Sağolun.
Hiç aklıma gelmedi valla ama Şanzımanda ve motor da en ufak birşey yok.
Teşekkür ederim Onur abi, Volvo'yu özledim bayağı
Sağolun. Evet S80'e biraz benziyor.
Teşekkür ederim Sinan abi. İstediğin taktirde test için verebilirim arabayı.
Değiştirmedim plakayla aldım arabayı. AAA111 türü plakaları hiç sevmiyorum![]()
Teşekkür ederim.Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız nice günlere..
Aynen herkes bana bu araba 280 bin de olamaz diyor, Cidden çok temiz bi araç. Stepnesi bile kullanılmamış, Aküsü bile Volvo.Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı temenni ederim
Bu yaşta ve bu km'de bir otomobil için oldukça temiz, maşallahı var
Vallahi bende bilmiyorum ama en temizine denk geldik galiba.Hayırlı olsun, şimdi nazar değmesinde, bu kadar kmdeki arabayı nasıl hiç sürtememişler yahu, milyonda bir ihtimal falan galiba.
Gipsy Kings ? severiz
Ses Sistemini denedim.