HABER Makyajlı Audi TT, yeni motor seçenekleri ile duyuruldu

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Audi, ikonik coupe/roadster modeli TT’nin makyajlı versiyonunu duyurdu. Yeni motor seçenekleri ile güncellenen makyajlı Audi TT, artık daha fazla standart donanım sunuyor!

Audi TT, 2 özel versiyon ve yeni motorlar ile güncellendi

Dış tasarımında pek bir yenilik olmayan makyajlı TT, cabrio ve roadster gövde tiplerini muhafaza ediyor. Araçta göze çarpan tek değişim, güncellenen sportif egzoz ucu ve difüzör olmuş. 40 TFSI, 45 TFSI ve 45 TFSI Quattro şeklinde 3 farklı versiyona sahip olan otomobilin 2.0 litrelik turbo motorunda ufak performans güncellemeleri yapılmış.

40 TFSI adlı baz seçenek 197 beygir güç ve 320 Nm tork gibi değerler sunuyor. Bu değerler 45 TFSI ve Quattro versiyonlarında ise 245 beygir güç ve 370 Nm torka ulaşıyor. Audi TTS’in 306 beygir güç ve 400 Nm tork değerlerinde ise herhangi bir güncelleme yapılmamış. Önden çekişli otomobilde güç iletimini ise altı ileri manuel ya da 7 ileri S Tronic şanzıman sağlıyor.

Isıtmalı aynalar, çok fonksiyonlu direksiyon, otomatik far ve silecekler ile dijital gösterge paneli makyajlı TT’nin standart donanım listesinde yer alıyor. Aracın 20. yılına özel olarak sunulan sürümde mat gri boya, matrix OLED stoplar ile paslanmaz çelik egzoz gibi detaylar bulunuyor. Bu da yetersiz kalırsa sportif S Line paketi kullanıcıların beklentisine sunulacak.

Bu yılın son çeyreğinde satışa sunulacak makyajlı Audi TT, Almanya’da 35.020 Euro başlangıç fiyatına sahip olacak. Aracın en pahalı versiyonu olan Audi TTS Quattro Roadster ise 57.500 Euro’luk fiyat etiketiyle yollarda olacak.

1 arasında 22























Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım